Із незграб — в «ікони стилю»

Із незграб — в «ікони стилю»

Іще кілька років тому дочці рок–музиканта Оззі Озборна Келлі складно було похвалитися своїм стилем – надто повна, незграбна й зовсім не наділена почуттям смаку, у модних оглядачів вона викликала хіба що глузливу посмішку. Але віднедавна ситуація кардинально змінилася. Келлі не лише схудла, перетворившись із вайлуватої пампушки на струнку спортивну панну, а й, судячи з усього, засвоїла поради іміджмейкерів. Тож, мабуть, немає нічого дивного в тому, що саме їй дісталася відзнака «Ікона стилю» за версією жіночого журналу «Космополітен».

Повернення джедаїв

Повернення джедаїв

Шанувальники культової кіноепопеї «Зоряні війни» вже не можуть дочекатися появи наступної, сьомої, серії. Загалом автори надуспішної космічної саги Джордж Лукас і Стівен Спілберг запланували дев’ять епізодів, проте наразі відзнято тільки шість. Але є добра новина: невдовзі розпочнуться зйомки наступної серії. Щоправда, в концепції фільму можуть відбутися певні зміни. Адже компанію «Лукасфільм», яка досі займалася виробництвом «Зоряних воєн», придбала студія «Дісней». Сума угоди — 4,05 мільярда доларів.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кілька днів аеропорти Нью–Йорка були закриті. Американцям доводилося пересуватися по повітрю тільки за допомогою урагану «Сенді».

Всі статті рубрики