Із незграб — в «ікони стилю»

02.11.2012
Із незграб — в «ікони стилю»

Іще кілька років тому дочці рок–музиканта Оззі Озборна Келлі складно було похвалитися своїм стилем – надто повна, незграбна й зовсім не наділена почуттям смаку, у модних оглядачів вона викликала хіба що глузливу посмішку. Але віднедавна ситуація кардинально змінилася. Келлі не лише схудла, перетворившись із вайлуватої пампушки на струнку спортивну панну, а й, судячи з усього, засвоїла поради іміджмейкерів. Тож, мабуть, немає нічого дивного в тому, що саме їй дісталася відзнака «Ікона стилю» за версією жіночого журналу «Космополітен».

Нагороду Келлі отримала в Лондоні на церемонії вручення заснованої цим виданням премії «Видатні жінки року» (Ultimate Women of The Year) і, схоже, була неабияк здивована. Як і деякі оглядачі колонок світської хроніки, які нещадно критикують 28–річну дочку рокера за пристрасть до лавандового кольору волосся. «Знаєте, я звикла виглядати, як сучка. І ніколи не думала, що отримаю за свій стиль премію», — зізналася лауреатка і пригадала, що свого часу її самооцінку сильно підвищила фотосесія для «Космо».

Окрім Келлі, «Видатними жінками 2012 року» було названо британську легкоатлетку, чемпіонку нещодавніх Олімпійських ігор Джессіку Енніс, семикратну чемпіонку Паралімпіади Сару Сторей та актрису Дженніфер Лоуренс. У категорії «Прорив року» нагорода дісталася зірці телесеріалу «Шерлок» Зейв Ештон, а скандальних сестер Кардаш’ян редакція «Космополітен» відзначила премією «Королеви самовпевненості».