Ми живемо в час української мрiї

Ми живемо в час української мрiї

В останні дні перед виборами Віктор Ющенко знову приїхав до Львова — цього разу для того, аби поспілкуватися з усіма бажаючими. А охочих послухати лiдера «Нашої України» було стільки, що люди юрмилися у залі Палацу культури, де всі місця були давно зайняті, в коридорі, біля екрана і навіть на вулиці, де також було встановлено екран і транслювався його виступ. Хоч на вулиці ввечері було досить холодно, сотнi людей не розходилися, стежачи за виступом Ющенка.

«Урочисте» побиття

«Урочисте» побиття

Відучора кияни можуть їздити на одну станцію метро далі. У четвер у другій половині дня відкрилася нова станція Куренівсько–Червоноармійської «підземки» — «Іподром», що в Голосіївському районі.

«Терорист» по знайомству?

«Терорист» по знайомству?

Рідня 34–річного Лева Просвірніна, одного зі звинувачених у здійсненні дніпропетровських терористичних актів у квітні нинішнього року, з позавчорашнього дня оголосила голодування. Однією з причин стала чергова відмова матері притягнутого до кримінальної відповідальності поспілкуватися із сином, з яким вона не бачилася вже 5 місяців.

Думай, що кажеш

Думай, що кажеш

Мешканка міста Новий Буг Миколаївської області Ольга Репiхович поповнила сумний список тих, кого місцевий суд визнав винними у вчиненні адміністративного правопорушення і засудив до штрафу за публічну критику Партії регіонів. «Дійсно, під час зустрічі мешканців нашого міста з дeпyтaтaми Миколаївської обласної ради я розповіла, що водії маршруток несанкціоновано встановлюють ціни на проїзні квитки до Нового Буга, — розповіла «УМ» Ольга Репiхович. — Я обурилася тим, що проїзні продають за завищеною ціною, і публічно заявила, що голосувати за Партію регіонів не буду. Я лише висловила свою позицію, але нe aгітувала нікого й не просила підтримати мене!».

Слідів не видно, бо...

Слідів не видно, бо...

Лаврентій Кухалейшвілі, адвокат дружини Ярослава Мазурка — того чоловіка, якого звинувачують у розстрілі трьох охоронців торговельного центру в Києві, — вважає, що того вбито. «Моя особиста думка — його не знайдуть. Я думаю, його вже немає серед живих. Можливо, справжній убивця вже у безпеці, а самого Ярослава Мазурка вбили, щоб повісити на нього цей страшний злочин», — висловив припущення адвокат в інтерв’ю «Газеті по–українськи». Кухалейшвілі вважає, що навряд чи Ярославу вдалося б у когось зі знайомих переховуватися — адже всі його контакти перевірили правоохоронці, а сторонні люди, швидше за все, видали б Мазурка, позаяк за його «голову» обіцяно винагороду в 100 тисяч гривень.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Тік–так, та не так

Тік–так, та не так

У ніч iз суботи на неділю, тобто з 27 на 28 жовтня, в Україні буде скасовано дію «літнього» часу. Для цього о 4–й ранку ми маємо перевести стрілки годинників на годину назад. Не виключено, що цьогоріч ми жили за «літнім» часом востаннє. Станеться це за умови, якщо новообрана Верховна Рада схвалить законопроект «Про обчислення часу на території України».

Всі статті рубрики