РАХУНКОВА ПАЛАТА

26.10.2012

153 млрд. євро

витратив у минулому році Євросоюз на утримання безробітної молоді, кількість якої у зв’язку з економічною кризою досягла 14 млн. осіб, пише британська газета «Гардіан».

 

1 млрд. смартфонів

налічується у світі. Тільки за останній рік кількість активних смартфонів зросла на 47%, пише «Лєнта.ру».

 

52 млн. доларів

кредиту може надати один iз банків Китаю на будівництво залізничного сполучення між Києвом і аеропортом «Бориспіль», заявив голова Держагентства з інвестицій та управління нацпроектами Владислав Каськів.

 

13,3 млн. українців

є активними користувачами інтернету, а число постійних користувачів за останні два роки зросла в пiвтора раза — на 33%, свідчать дані опитування, проведеного на замов­лення Інтернет–асоціації України.

 

2 млн. євро,

дві квартири та кілька земельних володінь заповіла своєму собаці Кікко 84–річна італійка з міста Казерті, яка при цьому має доньку та онуків, повідомляє «ТСН».

 

1,5 млн. сімей

в Українi дивляться телебачення нелегально, використовуючи доступ до програм за допомогою різних технологічних платформ і перебуваючи у так званій «сірій зоні», заявляють у компанії «Воля».

 

60 тис. африканців

врятувала 9–річна Рейчел Беквіс iз Сіетла. Дiвчина створила в інтернеті сторінку, на якій просила жертвувати гроші на будівництво колодязів для збору води мешканцям Африки. За пару тижнів їй вдалося зібрати 980 тисяч доларів.

 

1,5 тис. осіб

щорічно звертаються до української влади за статусом біженця, повідомила радник Управління Верховного комісара ООН у справах біженців у Білорусі, Молдові та Україні Олександра Маковська.

 

22 хвилини

життя забирає година сидіння перед телевізором, адже сприяє розвитку різних серйозних недуг. Загалом через перегляд телевізора людина втрачає в середньому 4,5 року життя, дослідили австралійські вчені.

 

3 роки

становить зростання середнього віку населення нашої держави за 20 років незалежності, повідомив результати дослідження директор Інституту економіки і прогнозування НАН Валерій Гаєць.

  • «Як тебе не любити, Києве мій!»

    Щорічно в останній тиждень травня жителі столиці святкують День міста. Свято чекатиме буквально на кожному кроці y центрі міста, адже цього року програма заходів нараховує 35 різних художніх, культурно-освітніх і спортивних подій. >>

  • Кровна залежність

    У жінки, яку покусали собаки в Миколаєві, медики діагностували гостру крововтрату і хронічний сепсис, який є прямою загрозою для життя. Їй терміново потрібно кілька сеансів переливання крові. Лікарі просять усіх небайдужих городян надати допомогу і здати кров. Нагадаємо, потерпілій через отримані травми ампутували праву руку. >>

  • «По-моєму, чувак, нас кинули»

    Невідомий нещодавно виманив майже 40 тисяч грн. за уявне пальне у 67-річного фермера із Золочівського району Львівщини. З цього приводу ошуканий чоловік звернувся в поліцію. >>

  • Конвеєр репресій

    Учора в Сімферополі й Алупці окупованого Криму відбулися чергові обшуки у будинках кримських татар. За словами адвоката Еміля Курбедінова, у більшості випадків, затриманих людей у масовому порядку відвозять до так званого «Центру «Е» у місто Сімферополь (центр боротьби з екстремізмом при МВС Росії). >>

  • «Херсон» наснився

    У ватажка терористичної «ДНР» Олександра Захарченка вочевидь сталося сезонне психічне загострення. Інакше, як пояснити його чергове словоблуддя: мовляв, бойовики «можуть претендувати на Херсонську область й інші населені пункти». >>