Шість очок — у кишені?

Шість очок — у кишені?

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Перед початком відбору на чемпіонат світу–2014 Олег Блохін сказав, що нинішній склад збірної, на відміну від його ж команди зразка 2006 року, вже має психологію переможців. Тому підбадьорювати її заявами на кшталт «ми вийдемо на ЧС із першого місця в групі» не потрібно. Власне, своєю грою проти англійців на «Уемблі» українські футболісти підтвердили слова наставника — їм до снаги потрапити на фінальну частину «мундіалю» до Бразилії.

Той факт, що в найближчих матчах на тренерській лаві не буде хворого Блохіна, не повинен завадити «синьо–жовтим» у поєдинках з Молдовою (12 жовтня в Кишиневі) та Чорногорією (16 жовтня в Києві) взяти шість очок. На такий результат розраховує екс–помічник Блохіна, а тепер — виконуючий обов’язки головного тренера збірної Андрій Баль. «Якщо в цих двох поєдинках ми доб’ємося максимального результату, то буде повністю зрозуміла стратегія на наступну частину відбіркового циклу. Тим більше, в 2013 році нашу збірну чекає більш напружений графік», — сказав Баль на позавчорашній прес–конференції в Кончі–Заспі. До речі, українською мовою. Для очільників збірної України це нетипово (ще одним винятком був Мирон Маркевич).

Переконливий реванш

Переконливий реванш

Щоб потрапити до першої вісімки своєї конференції, яка братиме участь у «плей–оф» КХЛ, «Донбасу» слід почати вигравати частіше, ніж програвати. Наразі донеччани мають в активі п’ять перемог у 13 матчах. З останніх чотирьох домашніх ігор підопічні Юліуса Шуплера виграли половину. Чергову звитягу — наразі свою найбільшу в КХЛ — «червоно–чорні» здобули позавчора ввечері над «Сєвєрсталлю», колективом, якому програли в серпні на «Кубку Донбасу» (0:2) і який, власне, й узяв той трофей. Виходить — реваншувалися.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики