На похорон — тільки з дозволу Саламатіна

На похорон — тільки з дозволу Саламатіна

У Дрогобичі на Львівщині днями перепоховали останки дев’ятьох повстанців. Вояків УПА поховали з усіма належними почестями та за християнською традицією. На перепоховання зібралися духовенство різних конфесій, представники міської, районної та обласної рад, небайдужі громадяни.

За межею безпеки

За межею безпеки

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Приводом для перевірки діяльності столичних охоронних фірм стала надзвичайна подія у торгово–розважальному центрі «Караван». Потрійне вбивство й інформація про нечистих на руку охоронців спонукали правоохоронців пильніше придивитися до роботи аналогічних фірм, які надають послуги такого роду. І, вочевидь, не даремно: за результатами перевірки, на вимогу прокуратури Києва Департамент державної служби охорони при МВС анулював ліцензію на надання охоронних послуг підприємству «Яструб», яке загалом забезпечувало охорону на 43 об’єктах столиці.

Пішла туди, де мільйони не потрібні

Пішла туди, де мільйони не потрібні

На Донеччині, у Горлівці, минулої неділі поховали президента холдингу «Баядера» Ольгу Нечитайло–Ріджок. Різноманітні рейтинги називали її найбагатшою жінкою України. У 2011 році український «Форбс» нарахував у пані Ольги статків на 163 мільйони доларів. А журнал «Коррєспондєнт» оцінив її активи в харчопромі, ритейлі й дистрибуції аж у 476 мільйонів доларів. Цьогоріч видання «Фокус» нарахувало в Ольги Володимирівни 362 мільйони доларів, віддавши їй 45–те місце в списку найбагатших українців (і перше — серед жінок–мільйонерок).

Сам собі «батьківщина»

Сам собі «батьківщина»

Нечесну передвиборчу гру на території 223 виборчого округу столиці розпочав цього тижня Валерій Лебедівський. Нардеп четвертого скликання, колишній «нунсівець», а тепер — позапартійний кандидат–мажоритарник, видає себе за представника ВО «Батьківщина».

«Покосило» кого чим

«Покосило» кого чим

У райцентрі Богодухів Харківської області сталася справжня надзвичайна подія: протягом трьох днів до лікарні з симптомами кишкового отруєння звернулися одразу 36 людей, переважна більшість з яких — учні молодших класів місцевих гімназій №1 та №2. Більше двадцяти хворих негайно госпіталізували до інфекційного відділення Центральної районної лікарні, ще тринадцять наразі лікуються амбулаторно. Як повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма, діагноз дизентерія підтвердився у п’ятьох осіб. У решти виявили гостру кишкову інфекцію. Усі хворі скаржилися на дуже високу температуру, болі в животі, слабкість і блювоту.

Коротко про погоду: бр–р–р–р

Коротко про погоду: бр–р–р–р

Уже цього тижня по всій території нашої держави встановиться традиційна осіння погода: розпочнуться затяжні дощі, денна температура знизиться до 10—12 градусів тепла, а нічна наблизиться до нуля. У західних областях та в Карпатах Гідрометцентр прогнозує нічні заморозки (мiнус 1–5) та опади у вигляді снігу. Професійні та народні синоптики стверджують, що «бабине літо», яке тривало цього року два тижні, на жаль, закінчується. І хоча денна температура у південних областях України в сонячні дні «балуватиме» нас 20–градусним теплом, час подумати про підготовку до зими.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Нашу зброю — їхнім борцям

Нашу зброю — їхнім борцям

На міжнародному ринку торгівлі зброєю — черговий скандал, і знову в нього вплутано Україну. Як повідомляє Бі–Бі–Сі, сирійські повстанці нібито використовують українську зброю, що призначалася Саудівській Аравії. Так, кореспондент цієї британської медіакорпорації нібито бачив три невеликі ящики з військовим вантажем, відправлені з України (з аеропорту селища Гостомель) в Саудівську Аравію (пункт призначення — Ер–Ріяд), які виявилися на базі сирійських повстанців у місті Алеппо.

Всі статті рубрики