Девальвація моралі

Девальвація моралі
    You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'and xcontent44.langid=0' at line 1
    select * from xcontent44 where xcontent44.content_id= and xcontent44.langid=0
    /home/clients/umoloda/inc/db_lib.inc (75)

    Warning: mysqli_fetch_assoc() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/clients/umoloda/inc/db_lib.inc on line 39
  • Автор:

8 вересня 1855 року російські війська залишили Севастополь. Відтак Кримська війна 1853—1856 рр. завершилася поразкою Росії. Можна було б і не згадувати про це, якби не один міф. Маю на увазі рядки з пісні, якою ледь не щодня тішили покоління совєтських людей радіо, телебачення та всілякі концерти — від кремлівських до самодіяльних: «Сєвастополь, Сєвастополь — нєпріступний для врагов...»

Понеділок — день кривавий

Понеділок — день кривавий

У неділю та понеділок Іраком прокотилася серія з приблизно 20 терактів, у яких загалом загинуло 60 осіб, а понад 250 отримали поранення, підсумовує Бі–Бі–Сі. Кілька начинених вибухівкою автівок злетіли в повітря у містах Кіркук, Самарра, Басра, Туз–Хурмату. Один автомобіль було підірвано біля будівлі французького консульства в Насрії.

БАБині «кицьки»?

БАБині «кицьки»?

Сьогодні телеканал «Россія–1» покаже фільм Аркадія Мамонтова «Провокатори. Частина друга», присвячений сумнозвісній акції у храмі Христа Спасителя у Москві, яку провели дівчата, відомі нині як Pussy Riot.

Всі статті рубрики