Лікарський захист

Лікарський захист

Не вина братів Кличків, що не мають вони у боксерському світі достойних опонентів. Що не казали б їхні візаві перед початком бою, але далі обіцянок відправити чемпіонів у нокаут справи не йдуть. По суті, останні поєдинки Віталія та Володимира перетворилися на заходи з популяризації професіонального боксу, особливо у країнах, що лежать на схід від європейської мекки боксу — Німеччини.

Голодний «король»

Голодний «король»

Пересидівши п’ятимісячну «допінгову» дискваліфікацію, Альберто Контадор з очима голодного тигра кинувся на нові трофеї. І, попри те, що не мав змагальної практики, з наскоку підкорив останній із трьох гранд–турів року — «Вуельту».

Розійшлися не на жарт

Розійшлися не на жарт

Свій перший матч у відборі до чемпіонату світу 2014 року збірна України проведе сьогодні в Лондоні на легендарному «Уемблі». Тоді як переважна більшість європейських команд боротьбу за 13 перепусток до Бразилії (дев’ять iз яких автоматом отримають переможці груп, ще чотири дістанеться щасливчикам плей–оф за участі других номерів кваліфікації) розпочала минулої п’ятниці.

До «еліти» готові

До «еліти» готові

Учора пізно ввечері, вже після того як цей номер «УМ» було підписано до друку, в Празі завершилося триматчеве виїзне турне «Донбасу» в Континентальній хокейній лізі, з якого розпочався дебют першого українського клубу в другій за силою хокейній лізі світу.

Домашній реванш

Домашній реванш

Через погану погоду організаторам Відкритого чемпіонату США довелося подовжити на один день турнір. Відтак у неділю, коли відбувається останній, чоловічий фінал, чемпіонський титул «Ю–Ес оупен–2012» розігрували жінки.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Унікальний результат

Унікальний результат

У той час, коли українські олімпійці на XXX літній Олімпіаді виграли найменшу кількість нагород за всю історію нашої незалежності, вітчизняні паралімпійці, навпаки, встановили абсолютний медальний рекорд за часи виступів «синьо–жовтої» команди на Паралімпіадах.

Всі статті рубрики