Тиск «Регіонiв» — в усіх регіонах

Тиск «Регіонiв» — в усіх регіонах

Громадянська мережа «Опора» створила інтерактивну мапу спостереження за виборами, з якої можна отримати інформацію щодо розташування всіх виборчих дільниць, меж і центрів 225 округів, ознайомитися зі складом комісій окружного та дільничного рівнів. А також побачити все розмаїття порушень виборчого права, зафіксованих громадськими експертами.

Учора «Опора», яка на цих виборах, схоже, виконує місію «Пори–2004», звітувала про свої висновки за перший місяць, що минув від офіційного початку виборчої кампанії.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Степан Брацюнь: За ідею, а не за гроші

Степан Брацюнь: За ідею, а не за гроші

Конгрес українських націоналістів — партія ідеологічна. В нинішній Україні це досить рідкісне явище. Значно поширенішим є творення партій під конкретних лідерів. КУН постав в Україні на початку 1990–х років, продовживши політичну традицію Організації українських націоналістів–бандерівців. Його першою лідеркою була легендарна Слава Стецько, вдова Ярослава Стецька, який проголосив Українську Державу 1941 року, був визначним політиком не лише української діаспори, а й усього антибільшовицького середовища. Цю лінію КУН витримує й зараз, зі Степаном Брацюнем на чолі.

Досі представники Конгресу двічі проходили в парламент у складі блоку «Наша Україна», а перед тим — мали понад 10 мажоритарників, які утворили депутатську групу «30 червня». Про входження КУНу в Союз патріотичних сил «Наша Україна», про перспективи націоналістів узагалі, їхню співпрацю з рештою опозиції «УМ» розпитала пана Брацюня.

Вона таки не впала!

Вона таки не впала!

Учора народні депутати раз по раз — хто з посмішкою, хто з недовірою — поглядали «під купол» сесійної зали ВР. Там звично блищала величезна люстра вагою в 15 тонн. «Хух, пронесло», — жартома сказав один із нардепів із числа позафракційних, виходячи в кулуари після 19 хвилин так званої «роботи». Світильник не впав, усі живі–здорові й навіть засмаглі.

Всі статті рубрики