Від убивчого до великого

09.08.2012
Від убивчого до великого

Після дебюту в кіно Леді Гага знову активно повертається до своєї основної професії. Нагадаємо, поп–зірка знялася у фільмі Роберта Родрігеса «Мачете вбиває», заслуживши від режисера безліч компліментів за свій акторський талант. Стрічка, одним із продюсерів якої є колишній генпродюсер і засновник українського телеканалу «1+1» Олександр Роднянський, вийде на екрани наступного року.

На 2013–й заплановано й реліз третього альбому Леді Гаги, для якого співачка вже й назву придумала — ARTPOP. «Коли пишете про мій новий альбом/проект ARTPOP, використовуйте тільки ВЕЛИКІ літери. Деталі дуже важливі!» — написала у своєму «Твіттері» зірка. І розмістила фото свого нового тату (тимчасового чи постійного — хтозна) під рукою: назву майбутнього диска.

А поки що триває концертний тур Леді Гаги, який стартував іще в квітні й завершиться аж наприкінці року. У перерві між концертами співачка працює в студії — днями, наприклад, записала спільну композицію з Емінемом. Як повідомляє ContactMusic, пісню Street Lights («Вуличні ліхтарі») виконавці написали самі. Чи увійде ця пісня в їхні наступні альбоми, наразі невідомо.