Забула вісім років життя

Забула вісім років життя

Мешканка Миколаєва 19–річна Саша Попова, яку жорстоко побили в ніч на 9 березня, впевнено йде на поправку. Щоправда, пам’ять до дівчини поки що повернулася частково. Нагадаємо, після побиття Олександра Попова пробула в комі майже три місяці й тiльки недавно отямилася. Кривдникові Саші загрожує до 15 років ув’язнення або довічний термін. Підсудний Олександр Косінов лише частково визнав свою провину.

Три гончарні дні

Три гончарні дні

Легендарний острів став місцем тусовки кращих майстрів гончарного мистецтва України втретє. Свою повагу фестивалю «Гончарі на Хортиці» цьогоріч засвідчили творчі делегації Закарпатської, Запорізької, Полтавської, Дніпропетровської, Київської та інших областей.

Змія гуляла у дворі

Змія гуляла у дворі

У реанімації Чигиринської районної лікарні перебуває 87–річний дідусь із села Розсошинці. Його вкусила змія. Чоловік вирішив трохи прибрати у своєму дворі й натрапив на плазуна. «Господар намагався палицею відкинути зміюку, але вона кинулася на нього та вкусила за руку. Чоловік самостійно відсмоктав iз рани отруту та наклав компрес», — повідомили «УМ» у прес–службі територіального управління МНС у Черкаській області.

Ох, нелегка ця робота...

Ох, нелегка ця робота...

Ану спробуйте вибратися з двометрової ями! Треба бути спортсменом або мати драбину. Але навіть драбина не допомогла б корові, яка впала на таку глибину, бо не вміє вона драбиною лазити. Тож, коли така біда сталася в Шостці, довелося викликати рятувальників.

Сміттєвозна справа

Сміттєвозна справа

За великим рахунком, Андрій Сергеєв, що несе свій селищний «хрест» уже третю поспіль каденцію (в останню — від Партії регіонів), балансував на межі фолу вже давно. В основному, через чи не найгіршу на півострові організацію і проведення курортного сезону («УМ» про це неодноразово повідомляла). Саме Миколаївка та її керiвники найчастіше фігурували у численних скаргах відпочивальників і у відповідних документах контролюючих органів. На місцевому пляжі влітку верховодили сумнівні молодики, зазвичай прикриваючись іменем селищної ради. І при цьому ніхто особливо не поспішав витрачатись на прибирання самого пляжу, берегоукріплення, через що, приміром, торік під завалом загинули дві жінки з Волині.

У селі стріляли з ТТ

У селі стріляли з ТТ

У селі Сарни Монастирищенського району Черкаської області правоохоронці успішно провели операцію iз затримання озброєного злочинця.

«Резонансний злочин розкрили за дві години. Небезпечного злочинця затримали без жодного пострілу завдяки вчасній i дієвій допомозі правоохоронцям iз боку громадськості. Тож наказом начальника УМВС України в Черкаській області генерала Валерія Дернового до нагородження представлено селищного голову села Сарни Василя Семененка», — повідомили «УМ» у прес–службі черкаської обласної міліції.

Судили й відпустили

Судили й відпустили

Черкаська міліція обурена діями судді, який звільнив з–під варти голову правління кредитної спілки «Фортеця». Останній ошукав більше 3000 вкладників не лише на Черкащині, а й по всій Україні, привласнивши чималі кошти.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Утомлені сонцем

Утомлені сонцем

Учора вдень стовпчик термометра в південних регіонах України сягнув 40—42 градусів. Як розповіли «УМ» у Гідрометцентрі, прогнозовано це був найспекотніший день, проте позаминулорічного температурного максимуму ми не досягли.

Водiй–боксер — депутату

Водiй–боксер — депутату

За повідомленням відділу зв’язків iз громадськістю УМВС України в Миколаївській області, до частини Миколаївського міського управління міліції на телефонну спецлінію «102» надійшло повідомлення про завдання тілесних ушко­джень народному депутату України. З’ясувалося, що під час проведення зустрічі з мешканцями мікрорайону «Намив» між депутатом i місцевим мешканцем, водієм автомобіля ЗiЛ, виник конфлікт. Внаслідок цього, за словами народного обранця, водій автомобіля застосував фізичну силу та зник iз місця події.

Всі статті рубрики