Тут їм не Іспанія

Тут їм не Іспанія

Станом на 20:00 вчорашнього дня двома командами, які не втрачали очок у цьому чемпіонаті, були звичні «Динамо» і «Шахтар». Утім, «гірники» ще проводили свій матч 4–го туру в Луцьку — він закінчився після підписання цього номеру «УМ» до друку.

Мурова пам’ять

Мурова пам’ять

Радість від перемоги київського «Арсеналу» з великим рахунком в історичному, дебютному матчі в єврокубках може змінитися на розпач. Як виявилося, рівень гри суперника цілком відповідає назві словенської команди — «Мура». «Каноніри» забили у ворота Філіпа Драковича три м’ячі, хоча могли познущатися над «чорно–білими» значно більше. Але, схоже, що влучність киян у першій зустрічі не матиме жодної ваги, і замість 3:0 команда Леоніда Кучука отримає технічну поразку з рахунком 0:3. Рішення з цього приводу сьогодні має ухвалити контрольно–дисциплінарний комітет УЄФА.

Поки «батьків» немає вдома

Поки «батьків» немає вдома

Найсильніший український тенісист Олександр Долгополов виграв другий турнір серії АТР у своїй кар’єрі. У ніч із неділі на понеділок за київським часом 23–річний киянин у Вашингтоні переміг німця Томмі Хааса і став володарем головного трофею турніру Citi Open.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики