Особливі прикмети «Нашої України»

Особливі прикмети «Нашої України»

Юрій Костенко — голова Української народної партії, народний депутат і водночас другий номер у списку створеного на базі «Нашої України» патріотичного об’єднання — приїхав позавчора в Полтаву ще в одній іпостасі — керівника обласного виборчого штабу. Таке додаткове навантаження досвідчений політик вважає закономірним, оскільки для правоцентристського «СПС НУ» Полтавщина залишається, за його словами, «одним із пріоритетів» під час нинішніх парламентських перегонів. Саме тут за керівництва областю представника УНП Валерія Асадчева ця партія майже чотири роки була «правлячою». Тож зараз настав час складати іспит на довіру.

Розгребти те лайно, яке зібралося в Раді

Розгребти те лайно, яке зібралося в Раді

У виборах–2012 може взяти участь дуже оригінальний список. Майданчиком для нього готується виступити партія «Українська платформа «Собор». «УП «Собор» на чолі з нардепом від «НУНС» Павлом Жебрівським запрошує приєднатися до ініціативи «Годі лаяти політиків — час їх міняти!».

Польові дослідження нової політики

Польові дослідження нової політики

В Україні таких партійних передвиборчих з’їздів ще не було — не просто в селі, а ще й на кукурудзяному полі. Саме такий антураж обрала для презентації свого походу на вибори партія Наталії Королевської «Україна — Вперед!». Загалом близько тисячі учасників та гостей передвиборчого форуму цієї політичної сили першого серпневого вечора приїхали в село Буки Сквирського району Київської області. Саме тут розташовується резиденція відомих сквирських агропромисловців Суслових. Місцеві мешканці вважають її справжньою візиткою не тільки села, а й усього району. Син Євген — народний депутат України, заступник голови партії.

Тут є храмовий комплекс із ландшафтним парком. Хоча все це — приватна власність, для всіх охочих вона є абсолютно доступною. А подивитися є на що: церква святого Євгенія, дзвіниця святого Даниїла, каплиці, вишукані скульптури, оригінальні альтанки, водоспад, водяний млин, навіть невелика гідроелектростанція. Біля головного входу до маєтку красується фонтан Дружби народів, більш відомий серед киян під назвою «Рулетка» — той самий, який свого часу був «родзинкою» головної столичної площі. Минулого року колишній міський голова Сквири Євген Суслов відновив його та облаштував у рідних Буках.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики