Помаранчева альтернатива

Помаранчева альтернатива

По 91 мажоритарному округу із 225 можливих висуває своїх кандидатів «Союз партріотичних сил «Наша Україна». Список, який позавчора ввечері було затверджено на з’їзді партії, став відомий «УМ». Одна з найцікавіших позицій — в/о №161, із центром у місті Ромни Сумської області — там балотується Петро Ющенко, старший брат лідера партії.

Матіос прийняла «УДАР»

Матіос прийняла «УДАР»

З’їзд партії «УДАР» учора затвердив список кандидатів у народні депутати. Очолює його лідер партії Віталій Кличко. Друга в п’ятірці — письменниця Марія Матіос. Третім іде екс–голова СБУ Валентин Наливайченко, четверта — підприємець Оксана Продан, яка стала відомою під час Податкового майдану. Замикає першу п’ятірку заступник Кличка по партії Віталій Ковальчук. До першої десятки також увійшли народний депутат Ірина Геращенко, колишній віце–прем’єр–міністр Віктор Пинзеник, лікар Наталія Агафонова, депутат Київської облради Артур Палатний та колишній заступник міністра праці, провідний експерт Центру Разумкова Павло Розенко.

«Тиск» на Партію регіонів зростає?

«Тиск» на Партію регіонів зростає?

З відкритим листом до мешканців області звернувся голова Сумської обласної державної адміністрації Юрій Чмирь. Аркуші якісного паперу з гаслом «До злагоди та взаєморозуміння шлях вiдкрито!» розносили й вручали молоді люди, говорячи: «Це лист до вас від Юрія Павловича Чмиря». Щоправда, твердять свідки, представлялися вони по–різному. Одні — листоношами, інші — волонтерами Партії регіонів.

Свій до свого по Богом дане

Свій до свого по Богом дане

24–й виборчий з’їзд ВО «Свобода», що відбувся вчора у залі «Київпроекту», нагадував імпровізований парад вишиванок: не менше половини з 492 учасників, які прибули на форум, одягнули народні строї. Відкриття «освятили» пісні січових стрільців — «Повіяв вітер степовий», «Ох, як люблю наші гори» та ін. — під акомпанемент бандури. Чоловіки, яких серед делегатів було відсотків 90, зворушливо підспівували. Формат зібрання нагадував козацьке віче: без охорони, з гумором лідера і пропозиціями залу до виборчої програми, які на місці вносилися в протокол.

Всі статті рубрики