Долари з–під мантії

Долари з–під мантії

Операцію з виявлення хабарниць, які вершили правосуддя «іменем України» неподалік столиці, — у Вишгородському райсуді — співробітники СБУ спільно з колегами з Генпрокуратури провели з 2 по 9 липня, повідомляють у спецслужбі. У ході цієї спецоперації правоохоронці виявили та припинили діяльність двох служительок Феміди, які нахабно вимагали 115 тисяч доларів в одного з учасників судового процесу. При цьому таку чималу суму судді забажали за позитивний розгляд у звичайній цивільній справі про розподіл майна подружжя. Мабуть, розлученим було що ділити.

Награбований песець

Награбований песець

Резонансний злочин, що стався три місяці тому, ще довго не сходив із вуст мешканців здавна спеціалізованого на кушнірстві міста Тисмениця, особливо власників безлічі тамтешніх хутрових крамниць. Щоправда, інформація про цю надзвичайну подію тоді «не просочилася» у ЗМІ. Зрештою, як повідомили «УМ» у прес–службі прикарпатської міліції, слідче управління області днями завершило розслідування кримінальної справи щодо трьох мешканців Івано–Франківська, котрих обвинувачують у розбійному нападі на торговельний комплекс.

Криваве «залицяння»

Криваве «залицяння»

Учора в селі Куйбишеве Шишацького району поховали 26–річну місцеву мешканку, матір восьмирічного сина. Одразу після її вбивства зі звірячою жорстокістю далеко за межами цього населеного пункту поповзли чутки про маніяка, котрий відрізав голову та груди молодій жінці, нібито залишивши її розчленоване тіло «напоказ» серед вулиці. Насправді ж усе виявилося набагато прозаїчнішим. Жертву кривавого злочину востаннє бачили живою після відзначення купальського свята близько 23–ї години, коли вона йшла до центру села з 21–річним односельцем. А менш ніж за годину по тому її понівечене i розтерзане тіло знайшли біля гаражів.

«Буковинський Лозинський» жаліється

«Буковинський Лозинський» жаліється

Село Хрещатик Заставнівського району останній рік не раз привертало увагу громадськості завдяки своєму «знаменитому» земляку — «буковинському Лозинському» Михайлу Бойчуку. «УМ» уже неодноразово писала про подвиги цього тепер уже колишнього керівника району, який отримав занадто м’який вирок за жорстоке побиття рибалок на приватному ставку. Нещодавно, вкотре переконавшись у власній безкарності, Михайло Бойчук особисто стріляв із рушниці в бік дітей, які випасали худобу на полі біля його власного заводу.

Всі статті рубрики