Потяг, який не зупинити

Потяг, який не зупинити

Зазвичай рідко коли претендентам–невдахам вдається вибороти право на повторний бій із чемпіоном — хіба що сам «король» того забажає. Проте трапляються випадки, коли й без волі чемпіона одному скривдженому бійцеві вдруге за кар’єру випадає можливість відібрати пояси у його власника, особливо якщо тих поясів — п’ять.

Щоб не скаржились на зір

Щоб не скаржились на зір

У Цюріху відбулося спеціальне засідання Міжнародної ради футбольних асоціацій (ІФАБ), на якому обговорювали можливість запровадження електронної системи визначення взяття воріт. За повідомленням «Ассошіейтед пресс», орган, відповідальний за зміни правил футболу, більшістю проголосував за використання таких технологій.

Повернення Короля

Повернення Короля

«Федерер — завжди перша величина на Уїмблдонському турнірі. За останні два роки він кілька разів виходив у півфінали й фінали найбільших змагань. Так що його успіх — закономірний», — так прокоментував виступ Роджера Федерера на Уїмблдоні Новак Джокович, якого швейцарець скинув із верхівки світового рейтингу.

Жорсткий фініш

Жорсткий фініш

Особливістю Британії, як відомо, є примхи погоди. Щоб не потрапляти щороку в дощовий полон, організатори тенісного Уїмблдону спорудили на центральному корті розсувний дах. А от інший спортивний об’єкт — гоночну трасу в Сильверстоуні — захистити від опадів нереально. Тож першу частину цьогорічного Гран­прі Великої Британії пілоти «Формули­1» проводили в дощових умовах.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики