«Хочу й після смерті різати людям очі»

«Хочу й після смерті різати людям очі»

Як розповідала наша газета 1 червня цього року, 21 квітня пізно ввечері з невідомих причин у новомосковському лісі на двох хлопців і трьох дівчат, вік яких не перевищував 23 років, несподівано напали троє невідомих у масках, озброєних мачете, револьвером. При цьому хтось тільки й прокричав: «Ушивайтеся звідси, це наша галявина!».

Вокзальний злодій

Вокзальний злодій

Днями співробітники Жовтневого райвідділу міліції Полтави затримали 26–річного земляка, котрий застосовував своєрідне «ноу–хау» в обкраданні пасажирів. Молодик, якого раніше вже притягували до кримінальної відповідальності, на місцевому автовокзалі уважно вивчав розклад руху і цікавився лише транзитними автобусами. Тільки–но такий бус під’їжджав до платформи, з нього зазвичай виходили утомлені дорогою транзитні пасажири: розім’ятися, попити водички, щось перекусити. Більшість мандрівників залишали свої речі на сидіннях чи відкритих верхніх полицях.

Таксі на той світ

Таксі на той світ

У Смілянському районі до райвідділу міліції зателефонував чоловік із села Ковалиха й повідомив, що він знайшов у лісосмузі обгорілий труп. Оперативникам, які терміново прибули на виклик, чоловік розповів, що в селі у нього дача і після роботи на городі він пішов прогулятися. Тоді й побачив багаття, а коли підійшов ближче, то був шокований — у лісосмузі тліли людські кістки.

Обрубати рентабельніше

Обрубати рентабельніше

Без співчуття на цього занедбаного каліку з ампутованими стопами дивитися неможливо. Власне, на його жалюгідний вигляд і зробив ставку 45–річний смаглявий мешканець Закарпаття, котрий нещадно експлуатував немічного інваліда, залишаючи його у візку або й просто на бруківці біля входу у храми, базари, вокзали та інші людні міста. І жалісливі іванофранківці не скупилися на щедру фінансову підтримку. У день затримання закарпатського визискувача, котрий віддалік контролював «роботу» свого скаліченого підлеглого поблизу Центрального ринку Івано–Франківська, у прив’язану до шиї картонну коробку прохача перехожі лише за 20 хвилин устигли накидати 320 гривень милостині.

Всі статті рубрики