Перенесли за «закриті двері»

Перенесли за «закриті двері»

У Миколаєві відбулося чергове засідання у справі Оксани Макар. Як повідомляють «Новини N», після перерви суддя Олена Селіванова оголосила два рішення: суд у справі Оксани Макар відбудеться в закритому режимі, а наступне судове засідання, на якому будуть присутні лише учасники процесу, призначене на 12 червня. Справу розглядатиме колегія з трьох суддів.

Проти руйнації української науки

Проти руйнації української науки

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Учора близько тисячі працівників Національної академії наук оточили Кабінет Міністрів, вимагаючи забезпечити гідну зарплату в галузі науки. «Коштів не вистачає навіть на оплату праці і зростаючі видатки за комунальні послуги, не кажучи вже про фінансування власне наукових досліджень, оновлення матеріально–технічної бази та придбання сучасного наукового обладнання», — обурюється голова профспілки працівників НАН України Анатолій Широков.

Пляжі є — купатися ніде

Пляжі є — купатися ніде

Державна санепідем­станція в Українi прогнозує відкриття в 2012 році більше тисячі пляжів. «Станом на 1 травня ми бачили, що тільки 27 відсотків пляжів готові прийняти відпочивальників. Уже на середину травня маємо зростання цього показника — до 45%. Усього в 2012 році планується до відкриття 1200 пляжів, у тому числі 850 — морських», — заявив начальник відділу організації дер­жавного санітарно–епідеміологічного нагляду Держ­санепідемслужби Віктор Ляшко.

Убив неньку через гроші?

Убив неньку через гроші?

Трагедія сталася вчора вночі в селищі Чабани, що під Києвом. На території однієї з садиб правоохоронці знайшли два трупи, ледь живого господаря та затримали п’ятьох нападників–молодиків віком від 16 до 22 років.

Про Колесніченка, нашатир і «дурниці»

Про Колесніченка, нашатир і «дурниці»

Вихід у нашій газеті матеріалу «ВІП–теща», в якому розповідається про те, як «друга мама» «регіонала» Вадима Колесніченка, завідувачка дитсадка Валентина Македон, обпекла нашатирем горло своїй підлеглій, викликав шалений резонанс в інформаційному просторі. Однак єдиний поки що коментар пана Вадима, наданого Gazeta.ua, викликає щонайменше подив і обурення. Колесніченко, судячи з його слів, вважає, що інформація, подана нашим виданням, — просто вигадка і наклеп. «Мені цікаво, як літня жінка, яка не сягає мені до плеча, змогла когось скрутити і щось влити в рот. Мені навіть смішно таке коментувати», — зазначив одіозний політик і додав, що ця історія «роздута» через вибори і «все, про що зараз пишеться, — дурниці».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ні — національній руйнації!

Ні — національній руйнації!

Із гаслами «Закон про мови — пусті розмови», «Мільйон сердець, одне биття — ми краще виберем життя», «Не поводьтеся по–свинськи: наша мова українська» та українськими стягами студенти та громадські активісти учора промарширували гнівною ходою від станції метро «Арсенальна» до будівлі Верховної Ради України, до сотень так само налаштованих українців, які вкотре зібралися для того, аби відстояти право української мови називатися першою і єдиною дер­жавною. Під стінами комітетів Верховної Ради учора о першій пополудні зібралися представники різних поколінь, різних професій і різних переконань. До акції протесту приєдналися студенти, пенсіонери, ветерани, громадські активісти, а також відомі письменники, музиканти, актори та народні депутати. Серед них письменники Брати Капранови, Ірена Карпа, лідер гурту ТНМК Фагот, Сергій Фоменко з «Мандрів», актриса Ірма Вітовська та інші.

Всі статті рубрики