РАХУНКОВА ПАЛАТА

25.05.2012

15 млрд. доларів

становить загальна сума позовів користувачів мережі Facebook, які звинувачують компанію у відстеженні їхньої інтернет–діяльності, повідомляє Бі–Бі–Сі.

 

196 млн. євро

призового фонду розділять між собою учасники Євро–2012. Зокрема, кожна з команд за участь у турнірі отримає по 8 млн. євро, а переможець — більше 23 млн. євро, інформує УЄФА.

 

1,6 млн. українців

побували торік за кордоном iз туристичною метою, що на 30 відсотків більше, ніж у 2010 році. Загалом в 2011 році український кордон перетнули 20,3 млн. наших співвітчизників, звітує Держприкордонслужба.

 

5 млн. українців

є безробітними, що становить 20% від загальної кількості населення, повідомив голова Незалежної конфедерації профспілок Михайло Волинець.

 

38 тис. доларів

коштує годинник марки Breguet, який вдалося зазнімкувати фотографу Владу Соделю на руці начальника Головного управління боротьби з організованою злочинністю СБУ Володимира Рокитського.

 

8 тис. місцевих дітей

має намір оздоровити цього літа влада Ялти, для чого планується відкриття близько 50 таборів. На ці потреби з міського бюджету виділили 540 тисяч гривень, інформує прес–служба Ялтинського міськвиконкому.

 

80% пільг,

які надає держава, отримують заможні українці. І лише 23% матеріальної допомоги доходить до тих, хто її справді потребує, переконаний Президент Віктор Янукович.

 

33 роки

позбавлення волі — такий вирок виніс суд Пакистану за державну зраду місцевому лікарю Шакілу Афріді, який допоміг американському Центральному розвідувальному управлінню встановити місце перебування Усами бен Ладена.

 

26 пам’яток історії

місцевого значення обіцяє капітально відремонтувати упродовж наступних п’яти років влада Севастополя. Відповідне рішення ухвалили тамтешні депутати.

 

20 домобудівних комбінатів

практично у кожній області треба створити для забезпечення доступності житла в Україні, заявив Прем’єр–міністр Микола Азаров.

  • «Як тебе не любити, Києве мій!»

    Щорічно в останній тиждень травня жителі столиці святкують День міста. Свято чекатиме буквально на кожному кроці y центрі міста, адже цього року програма заходів нараховує 35 різних художніх, культурно-освітніх і спортивних подій. >>

  • Кровна залежність

    У жінки, яку покусали собаки в Миколаєві, медики діагностували гостру крововтрату і хронічний сепсис, який є прямою загрозою для життя. Їй терміново потрібно кілька сеансів переливання крові. Лікарі просять усіх небайдужих городян надати допомогу і здати кров. Нагадаємо, потерпілій через отримані травми ампутували праву руку. >>

  • «По-моєму, чувак, нас кинули»

    Невідомий нещодавно виманив майже 40 тисяч грн. за уявне пальне у 67-річного фермера із Золочівського району Львівщини. З цього приводу ошуканий чоловік звернувся в поліцію. >>

  • Конвеєр репресій

    Учора в Сімферополі й Алупці окупованого Криму відбулися чергові обшуки у будинках кримських татар. За словами адвоката Еміля Курбедінова, у більшості випадків, затриманих людей у масовому порядку відвозять до так званого «Центру «Е» у місто Сімферополь (центр боротьби з екстремізмом при МВС Росії). >>

  • «Херсон» наснився

    У ватажка терористичної «ДНР» Олександра Захарченка вочевидь сталося сезонне психічне загострення. Інакше, як пояснити його чергове словоблуддя: мовляв, бойовики «можуть претендувати на Херсонську область й інші населені пункти». >>