Почім «Шкода»?

Почім «Шкода»?

Відучора в Україні почали продавати квитки на нові швидкісні двоповерхові поїзди фірми «Шкода», які курсуватимуть у східноукраїнському регіоні. Як повідомляє Мінтранс, вони їздитимуть у напрямках Харків—Донецьк, Донецьк—Маріуполь, Донецьк—Дніпропетровськ, Дніпропетровськ—Харків, Харків—Маріуполь та Донецьк—Луганськ.

За вільнодумство — «на Фрунзе»

За вільнодумство — «на Фрунзе»

Безпрецедентний і дикий випадок трапився днями у столиці. Анатолія Ільченка, який, вимагаючи від МВС розслідувати низку незаконних щодо нього дій миколаївських правоохоронців (відомий правозахисник мешкає у Миколаєві. — Авт.), i прийшов пiд мiнiстерство з плакатом «Міністр Захарченко, мабуть, падлюка», спершу затримали без жодних пояснень міліціянти. А через три години утримання в Печерському райуправлінні міліції «здали» його бригаді лікарів, які прибули на виклик зі столичної психіатричної лікарні на вулиці Фрунзе.

Почувайся європейцем — розмовляй українською!

Почувайся європейцем — розмовляй українською!

Замість «блатної» музики відтепер пасажири слухатимуть українські вірші, начитані відомими на Волині людьми. Над таким незвичним проектом нині працює місцева громадська організація «Центр ефективної комунікації». Як розповіла «УМ» Альона Сидорчук, один з організаторів акції, ідея крутити у «маршрутках» вірші виникла близько двох місяців тому, нині ж триває підготовка проекту.

Від «Лук’янівки» до Америки

Від «Лук’янівки» до Америки

Прокуратура Києва наголошує, що автор документального фільму про СІЗО, журналіст Костянтин Усов є свідком у кримінальній справі щодо службових осіб СІЗО, тож слідчий лише чекає на його добровільні свідчення. «Підкреслюємо, що Усов є ключовим свідком, а ні в якому разі не обвинуваченим», — iдеться у повідомленні прес–служби столичної прокуратури.

Браконьєрський мор?

Браконьєрський мор?

У Криму за останні два тижні на берег моря викинуло майже півтори сотні мертвих дельфінів. Це наймасовіша загибель ссавцiв за останні понад десять років. Дельфінологи відзначають, що зазвичай більшість морських тварин гине в риболовецьких снастях, але цього разу припускають: масову загибель дельфінів могло спричинити отруєння.

«Розiту» побито

«Розiту» побито

Уже втретє з початку місяця інформаційні стрічки ЗМІ повідомляють про інциденти за участю ведучої Першого Національного каналу Наталії Розинської, якій останнім часом приписують приятельські стосунки з майором Миколою Мельниченком (це він записував розмови у кабінеті Президента Леоніда Кучми). Якщо перші інциденти — це дорожньо–транспортні пригоди без аварій і жертв, то в середу ввечері Розинську побили двоє чоловіків у під’їзді будинку, де вона проживає. Жінку в синцях, iз раною лівої брови «швидка» госпіталізувала у лікарню №17, де Наталії діагностували закриту черепно–мозкову травму, струс мозку, забій нирок. За цим фактом слідчий відділу Голосіївського РУВС порушив справу за частиною 2 статті 296 Кримiнального кодексу «Хуліганство».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Жуляни ЄВРОпеїзуються

Жуляни ЄВРОпеїзуються

На урочистому відкритті в Жулянах були присутні віце–прем’єр–міністр, міністр інфраструктури Борис Колесников та голова Київміськдержадміністрації Олександр Попов. Для всіх присутніх провели екскурсію в новому приміщенні. Термінал має три поверхи, хвилястi форми надають йому досить сучасного вигляду. Перед входом зробили парковку, вартість якої буде десять гривень за годину.

Всі статті рубрики