Вибивання перед вибуванням

Вибивання перед вибуванням

За перші три дні світового форуму у вищому дивізіоні команди провели повні два тури. У групі Н, що грає у фінській столиці Гельсінкі, найбільш принциповими були зустрічі канадців з американцями і двох «борців за виживання». У північноамериканському протистоянні команда США взяла гору в овертаймі над Канадою (5:4) завдяки двом шайбам захисника «Коламбуса» Джека Джонсона. Утім навряд чи хтось сумнівається, що обидві ці збірні проб’ються до чвертьфіналу й уже там вирішуватимуть головні завдання на повну потужність.

Данський слід «Джиро»

Данський слід «Джиро»

Минулої суботи в данському місті Хернінг стартувала перша з трьох велобагатоденок «Гранд туру» — «Джиро д’Італія». Попри італійську прописку, перегони вже вдесяте беруть початок поза межами Апеннінського півострова. Три перші змагальні дні велосипедисти присвятили Данії; решта 18 етапів пройдуть вже «вдома». Учорашній день на «Джиро» був останнім «виїзним». Цей етап почався хвилиною мовчання в пам’ять про загиблого Воутера Вейландта, який розбився на третьому відрізку минулорічного «Джиро». Після хвилини мовчання прозвучала улюблена пісня Воутера Sex on Fire групи The Kings of Leon. Організатори перегонів також вирішили не використовувати гоночний номер «108», який минулого року належав Вейландту. Етап завершився вже після підписання цього номера «УМ» до друку.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Донецьке «земляцтво» в Києві

Донецьке «земляцтво» в Києві

Проведення «суто донецького» фіналу Кубка України в столиці чиновники пояснювали потребою перевірити НСК «Олімпійський» перед чемпіонатом Європи. Чесно кажучи, тест вийшов неповноцінним, адже на трибунах, згідно з протоколом, заповнилися лише 2/3 місць. На око ж глядачів було ще менше, адже навряд чи обидва донецькі клуби повністю використали викуплену квоту в 10 тисяч квитків. Тож закриття двох станцій метро біля стадіону не виглядало доцільним. Навколо ж досі проглядаються наслідки «реконструкції» Троїцької площі, які, схоже, за місяць доведеться просто закрити плакатами, аби вони не псували враження гостям Євро.

Всі статті рубрики