«Цікаві» свідчення Удовенка

«Цікаві» свідчення Удовенка

Через півтора тижня — 15 травня — має відбутися чергове засідання Бориспільського районного суду у справі за обвинуваченням водія ­КамАЗу Володимира Куделі у загибелі лідера Руху В’ячеслава Чорновола. Днями ж у суді було допитано у статусі свідка екс–міністра закордонних справ Геннадія Удовенка, якого разом з декількома іншими свідченнями заявила сторона обвинувачення.

«Стволами» не торгували?

«Стволами» не торгували?

Три тижні тому співробітники обласної міліції виявили на території держпідприємства «Радіоприлад» вельми специфічну продукцію — партію пістолетів марки «Хортиця». Згодом старший помічник прокурора регіону Віктор Гринь повідомив, що дослідний зразок пістолета тут було виготовлено ще у 1995 році, а в 1998—2007 роках на «Радіоприладі» виробили на підпільному конвеєрі ще 81 одиницю такої зброї.

Розбійницький квартет

Розбійницький квартет

Невелике містечко Вовчанськ під Харковом стало місцем проведення гучної міліцейської спецоперації. Аби затримати чотирьох кавказців, які катуванням вибивали у заможних українців гроші та коштовності, оперативникам навіть довелося застосувати світло–шумову гранату.

Децибели «дитячої істерики»

Децибели «дитячої істерики»

До чергової частини Автозаводського райвідділу міліції Кременчука зателефонували схвильовані мешканці однієї з квартир типової багатоповерхівки, які повідомили, що з зачиненої квартири сусідів уже дві години лине гучний дитячий плач. Саме тому на підмогу правоохоронцям викликали ще й рятувальників МНС. Оскільки плач не припинявся, останнім довелося виламувати двері. Побаченим були приголомшені всі. Замість господарів і уявної «дитини в біді» на підлозі стояли потужні колонки увімкненого комп’ютера, з яких і линув аудіо–плач...

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики