Шеф! Подвійний тариф!

Шеф! Подвійний тариф!

Колона зі 150 авто кружляла довкола Кабінету Міністрів, намагаючись привернути до себе увагу звуками клаксонів. На машинах люди причепили синьо–жовті прапори або стрічки з написами «Таксі Києва», «Спільна справа», «Громадянській опір» та «Київський бізнес–клуб». Крім цього, були й наліпки із написом «Закону — так, Попову — ні» та плакат із зображенням голови КМДА, де він закликає: «Таксі! Два лічильники!».

«Карина» дихала

«Карина» дихала

На думку народного депутата від Партії регіонів Валерія Коновалюка, смертельна кровотеча в легенях жертви миколаївських нелюдiв виникла через те, що дівчину підключили до несправного апарата штучної вентиляції легень (ШВЛ), який викликав серйозні пошкодження в легеневій тканині. Як сказав депутат газетi «Комсомольская правда», перевірка в третій міській лікарні Миколаєва показала, що апарат був придбаний iз численними порушеннями і не відповідав вимогам, установленим Мінохорониздоров’я. Нібито, якби ШВЛ був справним, Оксана обов’язково вижила б.

Здоров’я за «папірець»

Здоров’я за «папірець»

З ініціативою запровадити європейську практику, коли ліки (окрім елементарних) продають тільки за рецептом, виступив учора Прем’єр–міністр Микола Азаров. «85% ліків люди купують без призначення лікаря, орієнтуючись на поради знайомих або рекламу. Країна охоплена самолікуванням, — зазначив вiн. — Тому призначати ліки, особливо у важких випадках, повинні тільки лікарі».

Сто кульок у небі Донбасу

Сто кульок у небі Донбасу

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Близько сотні пластунів iз Донецької, Авдіївської та Комсомольської станиць зібралися поблизу меморіалу «Твоїм визволителям, Донбас». Потiм запустили в небо сотні різнокольорових кульок. «Вони символізують сторічний ювілей нашої організації, а їхні кольори — це кольори Пласту, — пояснила голова Авдіївської міської пластової організації Тетяна Переверзєва. — Жовтий — це колір новаків, малиновий — юнаків, зелений — старшопластунів, коричневий — сеньйорів. А приналежність пластуна до тієї чи іншої вікової групи можна визначити за кольором хустинки, що пов’язується на шию».

Мікроби проти України

Мікроби проти України

Всесвітня організація охорони здоров’я днями попередила вболівальників, які мають намір приїхати в Україну на чемпіонат Євро–2012, про те, що в західних областях країни почастішали випадки захворювання на кір. «У 2011 році в Європі було зареєстровано 31 тисячу випадків захворювання на кір. Якщо вам від 15 до 29 і ви не вакциновані, то дуже ризикуєте», — написано в пам’ятці, яку ВООЗ розповсюдила в інтернеті. ВООЗ також радить уболівальникам «уникати місць масових людських скупчень і приміщень з поганою вентиляцією», щоб не заразитися туберкульозом, та не займатися незахищеним сексом з українськими повіями.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Бацька» плює в наше озеро

«Бацька» плює в наше озеро

Замість улюбленого місця сімейного відпочинку українцiв на місці Шацьких озер у недалекому майбутньо­му може виникнути похмура постіндустріальна картина: змілілі забруднені канави замість озер, болота, вапняковий пил та висохлий мул.

Всі статті рубрики