Дебати у конвойній

Дебати у конвойній

Носії мантій вітчизняної Феміди не втомлюються дивувати прецедентами у кримінальному праві. Ще не забулося судове засідання в камері СІЗО у справі Тимошенко, як його перекрило інше «ноу–хау». Судді Печерського райсуду Києва вчора провели процес просто посеред конвойної кімнати. Бо підсудний — колишній тимчасово виконуючий обов’язки міністра оборони Валерій Іващенко — бачте, не міг встати з лікарняних нош через болі у спині. Навіщо ж його лікувати, коли треба пошвидше засудити?

Шик президентського «Галеона»

Шик президентського «Галеона»

Інтернет–видання «Українська правда» опублікувало фото нечуваної розкоші внутрішнього оздоблення одного з об’єктів резиденції «Межигір’я», де мешкає Президент Віктор Янукович. Ідеться не про головний об’єкт — п’ятиповерховий маєток, прихований від сторонніх очей, а про значно менше за масштабами приміщення — дебаркадер «Галеон», розташований у нижній частині резиденції, на березі Київського моря. Так званий «палац на воді» призначений для водного відпочинку пана Януковича з друзями переважно в літній час.

Не затикайте нам рота!

Не затикайте нам рота!

Якщо депутати ухвалять запропонований до розгляду документ №2450, про опозиційні мітинги можна буде забути, стверджують активісти Громадянського руху «Відсіч», які вчора провели чергову акцію протесту під будинком комітетів Верховної Ради. Спочатку молоді люди влаштували театралізоване дійство, під час якого закували себе в кайдани, символізуючи в такий спосіб втрату права на протест, на дію і на свободу слова. Згодом учасники розмалювали обличчя, щоб вони виглядали змученими, а потім прийшла перевдягнута міліція і, зігнавши всіх до стіни, вимагала мовчати.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики