Смуга для ВІПа

Смуга для ВІПа

Хоча місцеві засоби масової інформації й повідомляють, що три ВІП–смуги — для чиновників, депутатів і міліції — з’явилися на автомагістралях Дніпропетровська тільки з початку нинішнього квітня, насправді ця історія має давніше коріння. Зокрема, дорога з одностороннім рухом біля в’їзду до двору будівлі міської ради вже бозна–скільки років розділена на дві частини суцільною смугою. До і після цього відрізку ніяких розмежувань немає.

Кави і видовищ

Кави і видовищ

Чергова оказія з лідером Радикальної партії Олегом Ляшком сталася у Кривому Розі, куди він завітав у рамках свого всеукраїнського туру. Після відвідин міста в інтернеті з’явився відео­запис, на якому народний обранець безжалісно трощить гральні автомати в закладі по проспекту Миру, 33, на вході якого висіла цілком безневинна вивіска «Чай/кава». При цьому нардеп вимагав від ошелешених співробітників негайно викликати міліцію і зателефонувати «криші».

Без світла в кінці тунелю

Без світла в кінці тунелю

Прийшовши вчора до прохідної Харківського приладобудівного заводу імені Т.Шевченка, робітники з подивом зрозуміли, що в цехах їх ніхто не чекає. У відчаї вони організували стихійний пікет та перекрили рух по вулиці з символічною назвою Жовтневої революції. Біди харківських приладобудівників тривають уже четвертий рік. Принаймні борг iз заробітної плати почав накопичуватися тут іще з 2008–го і наразі становить уже більше 30 мільйонів гривень. Адміністрація обіцяла виплатити частину недоїмки минулого тижня, проте обіцянки не виконала.

Першим ділом — літаки

Першим ділом — літаки

Днями до бойового складу вітчизняної військової авіації після ремонту на Львівському державному авіаремонтному заводі повернулися два літаки–винищувачі МіГ–29. Винищувачі піднялися в небо й здійснили посадку вже у Криму — на аеродромі Бельбек, повідомили «УМ» у прес–службі Міноборони. Військові додають, що ці два МіГи увійдуть до складу сил, які забезпечуватимуть безпеку повітряного простору під час проведення фінальної частини Євро–2012. До кінця травня львів’яни відремонтують ще два винищувачі.

Сім днів для очищення

Сім днів для очищення

Страсна седмиця — останній тиждень перед Великоднем. У ці дні Великий піст — найсуворіший: віруючі люди намагаються обмежувати себе в усьому на знак пам’яті про страждання Христа. Увесь Страсний тиждень присвячений спогаду останніх днів земного життя Спасителя, його страждань на Хресті, смерті та поховання. Кожного дня згадуються якісь епізоди з Біблії і кожен день щось символізує.

Агонії негоди

Агонії негоди

У ніч із неділі на понеділок вже друге за останні два тижні внаслідок несприятливих погодних умов відбулося знеструмлення 300 населених пунктів у шести областях. «Найбільше постраждала Хмельницька область, де знеструмлено 179 населених пунктів. Аналогічна ситуація в Чернівецькій області (53), Вінницькій (38), Київській (20), Тернопільській (7) та Житомирській (3) областях. Наразі над відновленням енергопостачання у всіх постраждалих регіонах посилено працюють працівники обленерго.

Останній фініш

Останній фініш

Наставника багатьох молодих талановитих спортсменів і знаного фахівця з веслування на байдарках та каное Володимира Ястребова поховали вчора. Трагедія сталася минулої п’ятниці на веслувальній базі ДЮСШ №1 Крюківського райвиконкому Кременчука, де працював 53–річний тренер. Саме тут о 9–й годині за десять метрів від берега помітили перекинуту догори дном байдарку. Рятувальники–водолази, які прибули сюди практично одразу після повідомлення про НП, виявили у воді тіло одягненого у спортивний костюм чоловіка.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Підземного Леніна помиють до Євро

Підземного Леніна помиють до Євро

Днями патріотично налаштовані кияни у соцмережах тішилися новиною: погруддя Леніна — символ тоталітарної доби — на станції метро «Театральна» закрили рекламним щитом гігієнічного засобу відомого виробника. В інтернеті поширилася чутка, що таким чином «прикрили» демонтаж «вождя», якого націоналісти вимагають роками.

Всі статті рубрики