Напоролися на «Торос»

Напоролися на «Торос»

У цьому сезоні керівники другого за рангом хокейного дивізіону Росії вирішили провести «плей–оф» ВХЛ не за традиційною схемою — в межах кожної з двох конференцій, а «схрестити» Схід і Захід уже на півфінальній стадії. До четвірки, яка продовжує боротися за Кубок Братіни, пробилися по дві найкращі команди регулярного чемпіонату з кожної «території». Таким чином, найкраща команда Західної конференції, «Донбас», потрапила на другу команду Сходу — «Торос» із Нєфтєкамська.

Дорогу фаворитам

Дорогу фаворитам

До того моменту, як Жозе Моуріньйо очолив мадридський «Реал», найтитулованіший клуб Іспанії шість сезонів поспіль не міг подужати стадію 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Натомість під орудою португальського наставника «галактікос» удруге поспіль добираються до півфіналу Суперліги. Як відомо, рік тому дорогу до вирішального поєдинку турніру мадридцям перейшла «Барселона», однак цього разу шляхи непримиренних опонентів можуть перетнутися лише у фіналі, який пройде 19 травня у Мюнхені на «Альянц–арені». Не проти такого протистояння й президент УЄФА Мішель Платіні: «Фінал за участю «Реалу» та «Барселони» був би хорошим матчем».

До Англії через Австралію

До Англії через Австралію

За три з половиною місяці до початку Олімпіади міжнародні федерації вже фактично сформували склад учасників у своїх видах спорту. Одними з останніх путівки до Лондона–2012 розподіляють велосипедисти. Позавчора в Мельбурні стартував чемпіонат світу з гонок на треку. Саме після цього форуму й підрахунку рейтингових очок остаточно визначать володарів олімпійських ліцензій.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Вікторія Терещук: Молодій матері змагатися простіше

Вікторія Терещук: Молодій матері змагатися простіше

Напевно, кожна жінка рано чи пізно замислюється над питанням материнства. У спортсменок ця проблема постає аж надто гостро, адже бажання народити первістка з’являється зазвичай на піку кар’єри. Хтось, аби «не вибитися з колії», продовжує змагатися до останнього, а декому вдається і мамою стати, і спортивну форму не втратити.

Зірка сучасного п’ятиборства Вікторія Терещук — одна з тих мам–героїнь, хто наважився взяти паузу у спортивній кар’єрі і повернутися після цього на вершину. Уже через два роки після народження сина бронзова призерка пекінської Олімпіади–2008 у парі з Павлом Тимощенком здобула «срібло» чемпіонату світу в комбінованій естафеті, а минулого року спричинила фурор на ЧС у Москві, де стала дворазовою чемпіонкою планети. Такі здобутки не залишилися поза увагою Національного олімпійського комітету, який назвав Терещук найкращою спортсменкою 2011 року в Україні. Відповідно, луганчанка отримала головний приз від організаторів премії «Герої спортивного року». Ми говоримо з Вікторією про перемоги, поразки, спорт і материнство.

Всі статті рубрики