ХРОНІКА

06.04.2012

Футбол

Лікарі московського «Спартака» припускають, що воротар команди українець Андрій Дикань після операції в Німеччині зможе незабаром вийти на поле в захисній масці. Головний тренер нашої збірної Олег Блохін також сподівається, що Дикань допоможе команді на чемпіонаті Європи.

* * *

У середу тренування «Олександрії» відбувалося без головного тренера Леоніда Буряка та його помічника Ігоря Бабинчука. За їх відсутності заняття проводили Андрій Купцов та Віталій Первак, які працювали ще в штабі Володимира Шарана. Інформацію про відставку Буряка президент клубу Микола Лавренко вчора не підтвердив, але й не спростував.

Баскетбол

Українська чоловіча суперліга. «Одеса» — «Ферро» — 82:79.

Одесити наздогнали запоріжан і ділять тепер із ними четверту позицію.

Гандбол

Українська чоловіча суперліга. Перенесений матч 22–го туру. «Мотор» — «Будівельник» — 41:27.

Запоріжани наблизилися до лідера, полтавського «Динамо», на відстань двох очок.

Волейбол

Чоловіки. Відкритий чемпіонат Росії. За 5—8–ме місця. «Динамо» (Краснодар) — «Локомотив» (Харків) — 3:1 (серія до трьох перемог — 3:0).

Теніс

Капітан жіночої збірної України в Кубку Федерації Ігор Дерновський оголосив склад команди на матч «плей–оф» Світової групи проти команди США. За «синьо–жовтих» у Харкові 21—22 квітня виступатимуть молоді сестри Людмила й Надія Кіченок, Еліна Світоліна та Леся Цуренко. Точно не зіграють за наших Марія Коритцева й Ольга Савчук, а от участь Катерини Бондаренко під питанням. Перша ракетка країни хоче підвищити свій рейтинг на особистих турнірах, аби зіграти на Олімпіаді, але за певних обставин може приїхати на матч з американками.

До розширеного складу збірної США їхній капітан Мері–Джо Фернандес включила обох сестер Уїльямс.