Програні матчі Януковича

Програні матчі Януковича

Якби вибори Президента відбулися у березні 2012 року, Віктор Янукович позбувся б посади. Він виходить до другого туру, маючи підтримку 21,7% українців. Але у «фіналі» програє представникові опозиції — і Юлії Тимошенко, й Арсенієві Яценюку. Такими є результати дослідження, проведеного соціологічною групою «Рейтинг» 15–16 березня.

Точка збудження країни

Точка збудження країни

«Єдина в Україні жінка–політтехнолог» Олена Сибірякова днями презентувала свою другу книгу «про вибори, гроші, кохання та людей професії, якої не існує». Назва роману провокаційна — «Україна. Точка G». Утім про еротичне наповнення книжки (вважається, що дана точка є однією з найчутливіших ерогенних зон жінки) у даному випадку не йдеться.

Коли бракує моралі

Коли бракує моралі

Завтра в Українському домі розпочне роботу Національний «круглий стіл» «Місія інтелігенції та вільних людей України». За цим умовним «круглим столом» зберуться відомі люди України: кардинал Любомир Гузар, письменник Іван Дзюба, філософ Мирослав Попович, дисидент Євген Сверстюк, правозахисник і релігієзнавець Мирослав Маринович та інші представники інтелігенції, яких об’єднала ініціативна група «Першого грудня». За словами організаторів події, «круглий стіл» стане початком масштабної загальнонаціональної дискусії навколо спільних духовних цінностей та завдань суспільного розвитку. Це буде один із перших кроків формування середовища громадян, здатних жити у свободі та правді, брати відповідальність за свої вчинки й утверджувати моральну політику.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики