Тероризму — мінімум, ЧАЕС — «укриють»

Тероризму — мінімум, ЧАЕС — «укриють»

26 квітня, в день чергових роковин вибуху на Чорнобильській АЕС, над аварійним четвертим блоком почнеться будівництво нового «саркофага» — об’єкта «Укриття». Про це повідомив українським журналістам у Сеулі Президент Віктор Янукович, наголосивши, що збір коштів на зведення цього об’єкта — це спільне досягнення світової спільноти. «Україна стала активним учасником міжнародної співпраці у напрямку забезпечення ядерної безпеки... І це відчувають наші партнери зі всього світу», — потішився гарант.

Я + Ю = один список?

Я + Ю = один список?

Перемовини щодо об’єднання партій ВО «Батьківщина» і «Фронт змін», які тривали з осені, практично завершено. За інформацією інтернет–видання «Українська правда», Арсеній Яценюк схильний прийняти пропозицію очолити єдиний список двох опозиційних партій, який, швидше за все, піде на вибори під вивіскою «Батьківщини». Формально, першим номером списку висуватимуть Юлію Тимошенко, але її статус засудженої й ув’язненої наразі не дозволяє балотуватися до парламенту.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кiнець римських канiкул

Кiнець римських канiкул

Позавчора працівники Інтерполу затримали колишнього «губернатора» Харківщини Арсена Авакова. Сталося це в італійському місті Фрозіноне за 80 км від Риму. «В оперативному порядку телефоном нам підтвердили цю інформацію. Чекаємо офіційної інформації з подробицями від колег з Інтерполу, — повідомив учора речник МВС України Володимир Поліщук. — У даний час українське бюро Інтерполу готує необхідні документи для харківського УБОЗу, який був ініціатором оголошення в міжнародний розшук Авакова, та прокуратури з метою його екстрадиції. Тривалість процедури екстрадиції залежить від того, як спрацюють українські та італійські компетентні органи, а також якою буде позиція самого Авакова та його адвокатів».

Всі статті рубрики