Інший полюс Вільнюса

Інший полюс Вільнюса

Спробувавши на початку сезону свої сили у кваліфікації Євроліги, український віце–чемпіон «Донецьк» надалі перекочував до турніру нижчого рангу, де з першої ж спроби досяг історичного максимуму, пробившись до 1/4 фіналу Кубка Європи. Здавалося, виборовши в боротьбі з підмосковними «Хімками» на етапі «топ–16» першість у своєму квартеті, донеччани могли розраховувати на відносну слабкість опонента у чвертьфіналі. Проте віднести «Летувос рітас» до цієї категорії не повертається язик. Колектив із Вільнюса — учасник групового етапу Євроліги, дворазовий переможець Кубка Європи. У випадку нового тріумфу команда тренера Олександра Джикича стане найбільш титулованою в другому за рангом єврокубку.

Лисі «донецьких» б’ють

Лисі «донецьких» б’ють

Дванадцять років тому, ще за часів Лобановського, футболісти київського «Динамо» після поразки в Лізі чемпіонів вирішили проявити дух колективізму й дружно постриглися наголо. Той вчинок дав лише локальний результат — команда ледь не обіграла «Манчестер юнайтед», але з турніру таки вибула. Тепер на подібний крок наважилися хокеїсти столичного «Сокола».

Оце так розмахнулися!

Оце так розмахнулися!

Легкоатлетичні турніри під дахом мають ту особливість, що позбавляють можливості змагатися представників метальних дисциплін. Свої здібності в приміщенні вряди–годи демонструють хіба що штовхальники ядра. Тож метальники організовують власні змагання. Цього сезону Кубок Європи з цих дисциплін провели у чорногорському містечку Бар на узбережжі Адріатичного моря. Нагадаємо, п’ять років тому подібний турнір приймала Ялта.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики