Мертвий сезон

Мертвий сезон

Через три тижні після розгулу стихії, що 5—7 лютого в окремих місцях Південнобережжя легко розправилась із пляжною надбудовою, власті Криму більш–менш визначились із сумою збитків і, відповідно, кошторисом відновлювальних робіт. Згідно з ним, лише на найнеобхідніше, себто на підготовку набережних Великоюї Алушти і Великої Ялти до курортного сезону, за словами віце–прем’єра місцевого уряду Азіза Абдулаєва, потрібно аж 44 мільйони гривень. Безпосередній начальник пана Абдулаєва — прем’єр Анатолій Могильов — минулого тижня заявив, що 19 лютого підписав у очільника Кабміну Миколи Азарова листа про виділення потрібних коштів. «Я думаю, ми повинні до початку травня відновити їх (тобто набережні. — Авт.)», — сказав на останній прес–конференції у Сімферополі Могильов.

Погоди не буде

Погоди не буде

У повітрі все більше пахне весною. І наші читачі традиційно просять надрукувати прогноз погоди на рік від відомого волинського народного синоптика Володимира Лиса. На жаль, «УМ» уже не зможе порадувати шанувальників його метеорологічного таланту. Бо Володимир Савович вирішив «зав’язати» з прогнозуванням, принаймні з оприлюдненням своїх прогнозів у ЗМІ. Як він пояснив «УМ», «моє хобі не минуло, а просто вичерпалося».

Поліські мандри київських письменників

Поліські мандри київських письменників

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кому–кому, а Іванові Андрусяку до зустрічей із дітьми не звикати — статус популярного сучасного дитячого письменника, а заодно й літературного редактора одного з провідних видавництв дитячої літератури «Грані–Т» зобов’язує принаймні раз на тиждень спілкуватися з «малявками» (це його фірмове словечко як щодо своїх дітей, так і до читачів загалом). Але не щоразу після поїздки на його сторінці в інтернеті з’являються такі захопливі коментарі: «Поїздка на Рівненщину справила колосально позитивне враження! За два дні ми виступили в 11 (!!!) школах — і малявки були прекрасні!».

Всі статті рубрики