«Колядник» хоче на волю

«Колядник» хоче на волю

Два дні поспіль Апеляційний суд Києва розглядає скаргу екс–голови Львівського апеляційного адміністративного суду Львова Ігоря Зварича на вирок Оболонського райсуду столиці. Відомий «колядник» не задоволений тим, що його засуджено до десяти років «колючки» з конфіскацією майна за отримання хабарів в особливо великих розмірах. Зокрема, в одному з епізодів справи Зварича йдеться про хабар на суму 100 тисяч доларів США.

«Зелень» до столу

«Зелень» до столу

Операцію із затримання Анатолія Іванищука в ресторані «Ностальжі», де той спокійно обідав, проводили співробітники Київського Головного управління боротьби з організованою злочинністю. Правоохоронці вже з’ясували, що за хабар Анатолій Іванищук обіцяв вплинути на ухвалення рішення, щоб залишити без розгляду апеляційну скаргу на рішення цього ж суду. Вчора оперативники проводили слідчі заходи й обшуки в робочому кабінеті затриманого, а також у його двоповерховому особняку за місцем проживання в Херсоні.

Африканські мелодії українського собору

Африканські мелодії українського собору

Один iз найпопулярніших храмів Тернополя — греко–католицький митрополичий собор Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці — запровадив цікаву практику запрошувати на окремі недільні служби іноземців (у місті наразі перебуває кілька тисяч одних лише студентів iз більш нiж півсотні країн світу), щоб вони також мали можливість не тільки прилучитися до духовного дійства і розділити його таїнство з тернополянами, а й внести, так би мовити, свою лепту. Відтак під час недавнього недільного Богослужіння у храмі лунали... африканські ритми. У їх супроводі група студентів медуніверситету, які приїхали до Тернополя навчатися з різних країн африканського континенту, виконували традиційні релігійні пісні своїх народів, співаючи їх англійською, французькою мовами і навіть на рідних діалектах.

Дітей любив. Занадто сильно?

Дітей любив. Занадто сильно?

Начальника міської служби у справах дітей Ігоря Голоскова затримали напередодні вихідних. Згідно з повідомленням деяких засобів масової інформації, підозрюваному інкримінують розбещення малолітніх — відповідно до частини 2 статті 156 Кримінального кодексу.

Інформація дорого коштує

Інформація дорого коштує

До кінця весни на всіх станціях Харківського метрополітену з’являться нові табло. За вимогою УЄФА, написи на них будуть виконані українською та англійською мовами — щоб іноземні гості Євро–2012 могли краще орієнтуватися у міській підземці.

Жити, як гетьман

Жити, як гетьман

Співробітники Служби безпеки викрили працівників сільської ради, які виявилися напрочуд щедрими, віддавши, певно, не за гарні очі, в приватні руки три ділянки землі в межах охоронної зони Національного історико–культурного заповідника «Чигирин». Через таку щедрість кілька сімей стали власниками родової землі гетьмана Хмельниць­кого на його замчищі в Чигиринському районі, отримавши її під будівництво приватних садиб. Причому щойно землю приватизували, її швиденько перепродали у треті руки.

Після розтину — «напівпорожні»

Після розтину — «напівпорожні»

Спецоперацію з викриття фактів торгівлі людськими органами блискуче провели співробітники управління Служби безпеки в Миколаївській області за участю центрального апарату Генпрокуратури. Автомобіль, у морозильних камерах рефрижератора якого нелегально перевозили людські очі, суглоби та багато інших внутрішніх органів, затримали в Миколаєві. Зараз вирішують питання про порушення кримінальної справи стосовно керівництва Бюро судово–медичної експертизи (СМЕ) Міністерства охорони здоров’я в Миколаївській області.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики