Потеплішало — час мріяти!..

Потеплішало — час мріяти!..

Природний газ, особливо російського походження, має яскраво виражений політичний запах. Позавчора цю істину вкотре підтвердив офіційний спікер газового монополіста з РФ Сергій Купріянов, який зробив дуже гучну заяву: «Газпром» має намір виключити на даний момент головного транзитера російського газу на експорт — Україну — з системи доставки російського газу на цільові ринки». І навіть пояснив, як таку масштабну задачу може бути розв’язано: «Після реалізації всіх запланованих газо­транспортних проектів — «Південного потоку» з максимальною продуктивністю, «Північного потоку» з додатковими новими нитками, — враховуючи вже наявні у власності компанії транспортні потужності в Білорусі і в Чорному морі, транзитне значення України для експорту російського газу дорівнюватиме нулю».

«Суддя не схотів ганьби»

«Суддя не схотів ганьби»

Учора Бориспільський міськрайонний суд Київської області відмовився закрити резонансну справу щодо загибелі лідера НРУ В’ячеслава Чорновола за терміном давності. Оскільки з моменту загибелі відомого політика на трасі Бориспіль—Золотоноша минуло майже тринадцять років, захист водія Володимира Куделі клопотав перед Фемідою про закриття провадження у справі за строком давності (мовляв, особу можна притягти до відповідальності лише протягом десяти років). Натомість сторона обвинувачення була солідарна з родичами загиблого політика й наполягала на розгляді справи у повному обсязі.

Наїдайтеся, бо піст іде!

Наїдайтеся, бо піст іде!

Масниця, під час якої свідомі своїх традицій українці варять вареники, а ті, кому ближчі традиції сусідів, печуть млинці (нагадаємо, звичай готувати на Сиропусному тижні саме цю страву прийшов до нас із Росії), завершується. З понеділка починається Великий піст, тож останні два дні Масниці святкують найбільш гучно: катанням на конях та з льодових гірок, танцями, співами, театральними виставами.

Живодер на експертизі

Живодер на експертизі

Олексія Ведулу, 19–річного студента, який разом із сусідом–однолітком Романом Полібіним жорстоко знущався з собак, знімаючи катування на відео, направили на експертизу психічного здоров’я до Київської міської клінічної психоневрологічної лікарні №1. Таку ухвалу винесла суддя Косик на другому засіданні у справі київських живодерів. Сумніви в адекватності Ведули, який зарізав, за матеріалами справи, дев’ять, а на переконання зоозахисників — близько сотні цуценят, виникли в адвоката Сергія Остапенка, який і звернувся з відповідним клопотанням. «Дев’ять тварин — це ж не поодинокий випадок, тому я прошу суд призначити амбулаторну судово–психіатричну експертизу», — пояснив адвокат. Проте суддя постановила, що психічний стан Ведули досліджуватимуть у стаціонарі.

Закохані в Париж

Закохані в Париж

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У рамках весільного фестивалю Angel Fest у столиці обрали найкращу наречену України. Участь у конкурсі могла взяти кожна жінка, що вийшла заміж упродовж 2011 року. У фінал змагання, за результатами онлайн–голосування, вийшло сім молодих, яким належало довести своє право на перемогу в різних конкурсах. Учасниці дефілювали у весільних сукнях і еротичній білизні, демонстрували танцювальні здібності у парі зі своїми чоловіками, а також мали вразити суддів розповіддю про історію свого кохання.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Може, мені ще й за «Мурку» вибачення попросити?»

«Може, мені ще й за «Мурку» вибачення попросити?»

Жодного року без скандалу. Цьогорічний відбір в Україні на пісенний конкурс «Євробачення–2012», фінал якого відбудеться у травні в столиці Азербайджану, став надбанням не лише української публіки, а й європейської спільноти. Нагадаємо, за результатами відбіркового конкурсу в Баку нашу державу представлятиме темношкіра українка Гайтана. А наступного дня після оголошення імені учасниці від України низка ЗМІ вибухнула обуренням: прес–секретар партії ВО «Свобода» нібито заявив, що «хоча Гайтана і добре співає, втім не є представником української культури».

Всі статті рубрики