«Жадібність породжує бідність»

«Жадібність породжує бідність»

Минулого четверга під час відвідин розташованого у Кременчуці Крюківського вагонобудівного заводу Президентом Віктором Януковичем і віце–прем’єром–міністром інфраструктури Борисом Колесниковим знову зайшла мова про цінову політику державних і приватних структур напередодні Євро–2012. Зокрема, журналістів цікавило, чи не стане оновлення напередодні цієї події рухомого складу наших залізниць «зачіпкою» для суттєвого підвищення вартості проїзних квитків. Цінового «стрибка», на думку пана Колесникова, не буде, залізничники «обійдуться» вже звичним 12–відсотковим підвищенням вартості квитків протягом року. Хоча це, за його словами, не стосується «перепусток» у купейні вагони та на інші «люксові» місця, що зазвичай дорожчають суттєвіше.

І у Францію не їдь

І у Францію не їдь

Перенасиченість міста розважально–торговельними центрами змушує їх власників шукати неймовірні рекламні фішки. Але навіть найбільш креативні з них поступилися розмаху фантазії адміністраторів ТЦ «Шато Ледо», які днями презентували місту справжнісіньку Ейфелеву вежу. І хоча точна копія паризької архітектурної перлини майже у десять разів менша за оригінал, вона вже зараз претендує на статус сучасного символу слобідського мегаполіса.

Навчала, не вміючи сама

Навчала, не вміючи сама

Прокуратура міста порушила кримінальну справу проти підприємливої акушерки: її незаконна діяльність призвела до смерті новонародженої дитини. Жінка, яка раніше працювала акушеркою в одному з пологових будинків Черкас, зареєструвалася підприємцем й організувала курси, на яких готувала породіль до пологів.

Всі статті рубрики