І у Францію не їдь

22.02.2012
І у Францію не їдь

Незабаром на харківській вежі буде оглядовий майданчик. (Фото з сайту gazeta.ua.)

Перенасиченість міста розважально–торговельними центрами змушує їх власників шукати неймовірні рекламні фішки. Але навіть найбільш креативні з них поступилися розмаху фантазії адміністраторів ТЦ «Шато Ледо», які днями презентували місту справжнісіньку Ейфелеву вежу. І хоча точна копія паризької архітектурної перлини майже у десять разів менша за оригінал, вона вже зараз претендує на статус сучасного символу слобідського мегаполіса.

Висота зведеної конструкції — 35 метрів. На її створення витратили 35 тонн металу, з яких зробили десять металевих частин на чотирьох рівнях. На першому з них планують спорудити оглядовий майданчик. Уже зараз вежу оснастили електричною ілюмінацією, тому з настанням темряви конструкція спалахує, мов новорічна ялинка, і завдяки вдалому розташуванню проглядається на досить велику відстань. Власне, на це, мабуть, i розрахована масштабна рекламна фішка: люди «злетяться» на яскраве світло і «купляться» на масу різноманітних розваг.

Серед останніх — велика ковзанка і перший в Україні ролердром. Власне, і Ейфелева вежа, і «Шато Ледо» — це лише невеликі іміджеві частини найбiльшого в Харкові розважально–торговельного центру «Французький бульвар», відкриття якого заплановане на літо цього року.