Погроза «півнем»

Погроза «півнем»

Учора Президент давав прочухана підлеглим по виконавчій гілці влади. «Губернатори», міністри, Генпрокурор та інші зібралися на Банковій на засіданні Ради регіонів; у президії по різні боки Януковича сиділи Прем’єр Азаров і Голова ВР Литвин. «Бачу, що більшість голів обладміністрацій своєчасно роблять висновки. Але є й такі, які досі очікують, коли, як кажуть, «пєтух» прокукурікає чи клюне в одне місце. Чекати не треба», — вразив дотепністю Віктор Янукович.

Запрошуємо на «стрілку»

Запрошуємо на «стрілку»

Учора дві опозиційні фракції — Блок Юлії Тимошенко та «Наша Україна — Народна самооборона» — оголосили про спільну вимогу: організувати зустріч керівництва фракцій із Президентом України. «Ми хочемо говорити з Віктором Януковичем не як політики, а як державні діячі, українці та чоловіки, — заявив із трибуни віце–спікер від БЮТ Микола Томенко. — Я переконаний, що Президент не знає реальної ситуації в країні, не знає того, що робить його команда».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Непізнана політична сила

Непізнана політична сила

Через два дні після акції протесту біля пам’ятника воїнам–інтернаціоналістам у Києві, коли ветерани–«афганці» розвернулися спинами до Президента Януковича, на адресу їхнього лідера Олександра Ковальова почалися погрози, тиск. Саме такою є реакція влади на долучення «афганців» до політичної діяльності. Пан Ковальов — лідер громадської «афганської» організації «Ніхто крім нас» — прокоментував ситуацію «Україні молодій».

Всі статті рубрики