Пiвденна пастка

Пiвденна пастка

У районі Красноперекопська майже сто автомобілів, потрапивши у сніговий полон, утворили 15–кілометровий затор на автошляху Херсон — Сімферополь. Через буревій дорогу швидко занесло снігом, тож водії були змушені зупинитися. Коли почало темніти, люди кидали машини й у 20–градусний мороз пішки добиралися до найближчих сіл.

А їй не холодно

А їй не холодно

Не встигли співробітники столичного звіринця порадіти з народження днями мавпочки, як на зміну радісній прийшла сумна новина: на п’ятому році життя загинув страус. Фахівці підозрюють, що причиною смерті міг стати черевний крововилив або спадкова аномалія. Київська преса називає причиною смерті переохолодження, проте це не так, стверджують у звiринцi. Відповідно до висновків наших фахів­ців, птах помер через наявність гематоми у черевній порожнині, — запевнила «УМ» прес–секретар Київського зоопарку Анжеліка Комарова. — Ми розглядаємо дві версії її утворення: можливо, внутрішній крововилив стався через наявність якоїсь патології. Ймовiрно також, що гематома виникла внаслідок бійки між страусами у вольєрі, адже ці птахи мають досить міцні ноги й сильний удар. Однак це теж дивно, оскільки вольєр у страусів комфортний: раніше вони ніколи не билися за територію чи їжу, адже всього цього мають удосталь».

Завдання — вижити

Завдання — вижити

Уже о 7.30 ранку реанімаційний літак з американськими медиками прибув до Львова. О восьмій годині бостонські лікарі оглянули дитину, в якої уражено опіками 80 відсотків тіла. Стан хлопчика оцінили як стабільно важкий, однак іноземні фахівці запевнили, що Андрійка можна транспортувати і він має шанс вижити.

Прокурори опиратимуться?

Прокурори опиратимуться?

Як і було заплановано Банковою, вчора Верховна Рада прийняла в першому читанні президентський законопроект Кримінально–процесуального кодексу. За це рішення проголосували 253 нардепи (переважно «регіонали», «литвинівці» та «тушки»). Не голосували за КПК від Януковича фракції БЮТ та КПУ у повному складі.

Запрошуємо ласунів

Запрошуємо ласунів

Цьогорічних цікавинок дійства не перерахувати: шоколатьє створять справжнє шоколадне місто («солодкий» Львів матиме навіть свій шоколадний транспорт), дизайнери представлять сукні з шоколаду, Валентин Штефаньо створить гігантську 5–метрову шоколадну піраміду, для дітей проводитимуть майстер–класи, а кондитери–аматори матимуть змогу позмагатися та показати свою майстерність.

Зурочена міліція

Зурочена міліція

Після всього, що сталося минулого тижня, справді є підстави стверджувати, що міліціянтам Дніпропетровщини хтось наврочив. Спершу внаслідок дорожньо–транспортної пригоди зазнали серйозних травм начальники верхньо­дніпровських районних відділів міліції та підрозділу Державтоінспекції, які разом поверталися з села Мишурин Ріг. За кермом власної «Хонди акорд» перебував головний даішник району Ігор Татара. Близько 18–ї години авто на повному ходу врізалося у дерево на узбіччі. Обох потерпілих нині госпіталізовано до обласної клінічної лікарні імені Мечникова. У начальника Верхньодніпровського райвідділу міліції Ігоря Лушпая переламані обидві ноги, в Ігоря Татари — черепно–мозкова травма, зламані ребра і пробита легеня.

СТАТИСТИКА

СТАТИСТИКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Минулого року найнебезпечнішим днем для автомобілістів була середа. До такого висновку дійшли в страховій компанії «Allianz Україна», проаналізувавши частоту повідомлень водіїв про страхові випадки. Причому опрацьовувалися дані й інших страхових компаній країни. У 2011 році 20, 5% таких випадків припали саме на середу.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики