Анкара з Парижем «не поділили» вірменів

Анкара з Парижем «не поділили» вірменів

Після виснажливих семигодинних дебатів Сенат Франції позавчора пізно ввечері ухвалив закон, що передбачає кримінальну відповідальність за заперечення геноцидів, визнаних законодавством республіки. Документ підтримали 127 сенаторів — як опозиційні соціалісти, так і більшість представників правлячої правоцентристської партії президента Ніколя Саркозі. «Проти» висловилися 86. Після того як закон підпише президент, за заперечення геноциду каратимуть штрафом у розмірі 45 тисяч євро або позбавленням волі терміном до одного року.

З ким обнімуться «Брати»?

З ким обнімуться «Брати»?

Сьогодні виповнюється рік відтоді, як із масової демонстрації на каїрській площі Тахрір у Єгипті почалася революція, що завершилася поваленням президента Хосні Мубарака. 11 лютого 2011 року Мубарак, який керував Єгиптом три десятиріччя, подав у відставку, і влада тимчасово перейшла до Вищої військової ради.

«Вікілікс» — тепер і на ТБ

«Вікілікс» — тепер і на ТБ

Засновник викривального ін­тернет–порталу «Вікілікс» Джуліан Ассанж вирішив стати телеведучим. Як повідомляє британська газета «Гардіан», скандальний австралієць вестиме авторське ток–шоу «про завтрашній день світової спільноти». У «пробному» циклі з десяти 30–хвилинних програм візьмуть участь ключові політичні фігури світу, активісти та відомі громадські діячі. Їхніх прізвищ Ассанж наразі не розголошує, повідомляючи лише, що в його ток–шоу «зіллються в один голоси світової політичної палітри — революціонерів, мислителів, представників влади, кожен iз яких запропонує свій шлях у прийдешній день та свої ідеї побудови світлого майбутнього».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики