В’ячеслав Лочман: Потрібно багато працювати, щоб тисячі людей скандували твоє прізвище

В’ячеслав Лочман: Потрібно багато працювати, щоб тисячі людей скандували твоє прізвище

Щоб зрозуміти, наскільки складна робота тренера, потрібно стати ним. Не кожен спортсмен після завершення кар’єри обирає такий шлях. Тим, хто все ж таки зважився сісти на «електричний стілець», нова професія підносить чимало несподіванок. В’ячеслав Лочман — знаний у Європі гандболіст, який наче танк долав захисні редути суперників — учора відзначив рік, відколи змінив статус гравця на тренерські атрибути. Нова справа, як зізнався кореспондентові «УМ» 34–річний фахівець, виявилася доволі складною. Але колишнього гравця «ЗТР», який нині очолює другу команду «Мотора» — «ЗНТУ–ЗАБ», труднощі не лякають. «Якби я був не впевнений у своїх силах, не став би тренером. У цій царині хочу досягнути таких же висот, як і в ролі гравця», — каже учасник чвертьфіналів Ліги чемпіонів, багаторазовий чемпіон України, Тунісу та Еміратів.

Хоч самі, хоч парою

Хоч самі, хоч парою

Відверто невдало складається початок року для більшості українських тенісистів. На старті сезону лише Олександр Долгополов тримає марку. Решта — вилітають на «Аустреліен оупен» і в одиночних, і в парних розрядах. У середу попрощалися з Зеленим континентом троє українських дівчат, вибувши з боротьби в дуетах. А вчора програли парні зустрічі наші чоловіки. Долгополов і Денис Молчанов не вчинили гідного спротиву Міхалу Мертінак/Андре Са (Словаччина/Бразилія) — двічі по 2:6. Лідер збірної України Сергій Стаховський зі своїм традиційним партнером, росіянином Михайлом Южним, поступилися в першому раунді колумбійцям Хуану–Себастьяну Кабалу й Роберту Фараху — 4:6, 5:7.

Із шоу та затьмаренням

Із шоу та затьмаренням

Сповненим драматизму вийшов позавчорашній поєдинок чемпіонату країни між двома командами групи лідерів. У київському Палаці спорту амбітний «Беркут» приймав чинного чемпіона — «Донбас». «Пернаті» на правах господарів організували перед грою шоу–відкриття — щоправда, через це майже на півгодини затримався початок зустрічі. Зате шоу, що потім точилося на майданчику, виправдало очікування майже 4000 глядачів.

Стрибки з трампліна через сітку

Стрибки з трампліна через сітку

«Виступ харківського «Локомотива» у відкритому чемпіонаті Росії з волейболу — це своєрідний трамплін для подолання нових єврокубкових висот», — сказав капітан «залізничників» Володимир Татаринцев у інтерв’ю «УМ» минулого тижня. Матчі проти швейцарського клубу «Амрісвіль» в 1/16 фіналу Кубка виклику, куди «Локо» потрапив після вильоту з Кубку ЄКВ, показали, що команда на «трампліні» набрала непогану швидкість.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики