Качанівський євростандарт

Качанівський євростандарт

Після того як Державна пенітенціарна служба розповсюдила фото з «камери Юлії Тимошенко у Лук’янівському СІЗО», в БЮТ заявили, що екс–Прем’єр у тих хоромах ніколи не жила, а такою комфортною камера стала вже тоді, коли пані Юлю перевели в медчастину. Мовляв, ремонт провели «заднім числом». А ось позавчора ввечері ДПтС поширила нові знімки – уже з Качанівської колонії №54 в Харкові, куди Юлію Володимирівну доправили відбувати покарання. І тепер сторона Тимошенко вже не спростовує. Умови справді хороші. На око – як готель високого класу, лише ґрати на вікнах.

Весь стадіон не арештуєш

Весь стадіон не арештуєш

Вільнодумство футбольних фанатів на стадіонах, які можуть скандувати щось не те на адресу влади, не дає спокою Партії регіонів. Відтоді як на початку серпня вболівальники в Києві під час матчу «Динамо» — «Карпати» облаяли Президента Януковича, скандуючи «Спасібо житєлям Донбасса...», ця фраза стала крилатою, фірма, яка намагалася друкувати пародійні написи на замовлених футболках, закрилася, її керівник Денис Олейников — емігрував, а фанатам довелося відчути тиск правоохоронців. Цього замало — ймовірно, вирішили у Партії регіонів. Тож днями відомий українофоб Вадим Колесниченко зареєстрував у Верховній Раді законопроект №9662 «Про забезпечення громадського порядку до, під час та після проведення футбольних матчів».

«Більшість буде з перевагою у два голоси»

«Більшість буде з перевагою у два голоси»

Прогноз Володимира Литвина на майбутні вибори: за мандатом потягнуться майже всі нардепи поточного скликання. «Сьогодні ми практично бачимо відкритий старт парламентської кампанії, і чи не 100% депутатів, які присутні в сесійній залі, будуть воювати за перемогу на виборах», — зазначив чинний Голова ВР.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики