Найтверезіше місто України

Найтверезіше місто України

Перші дні нового року ознаменувалися для Львова боротьбою з алкоголізмом загалом та з підлітковим зокрема. Саме так аргументували чиновники міської ради свої пропозиції щодо заборони продажу алкоголю в МАФ­ах (малих архітектурних формах, тобто вуличних кіосках). Свою лепту заборон внесли і депутати Львова, поставивши у рівні умови всіх реалізаторів спиртних напоїв, забороннили продаж спиртного під час масових акцій, релігійних свят та постів.

Замість стелі — небо й зорі

Замість стелі — небо й зорі

Як повідомив «УМ» начальник Управління з питань надзвичайних ситуацій Одеської облдержадміністрації Олександр Міхєєв, до Приморського районного відділу МНС надійшло повідомлення про те, що на вулиці Пішонівська, у двоповерховому будинку з лиховісним номером 13, обвалилася стеля площею 75 квадратних метрів. Можливо, розвалився би весь будинок, якби не стара тополя, яка росте поруч, — вона стала своєрідною опорою для стіни. На щастя, ніхто не постраждав. Хіба що була складна ситуація з 47–річним інвалідом тре­тьої групи, який самостійно не міг покинути будинок та просив про допомогу. Співробітники МНС, використавши спецзасоби, допомогли чоловікові вибратися зі зруйнованого будинку.

Зачистка під Євро

Зачистка під Євро

Сумніви про достовірність епідемії сказу в кількох районах столиці виникали у захисників природи та ветеринарів ще перед новорічними святами. Днями проблему знову порушив депутат Київради Олександр Бригинець. Попри заяви комунального підприємства «Центр ідентифікації тварин», каже депутат, нових випадків захворювань на сказ немає, а от собак на вулицях стає дедалі менше.

У банк — як у міліцію

У банк — як у міліцію

У зв’язку зi збройним нападом на відділення «Приватбанку» в Донецьку, під час якого загинули п’ятеро осіб, Міністерство внутрішніх справ запропонувало Національному банку України передбачити обов’язкову присутність озброєної охорони МВС у банківських установах. За словами міністра Вiталiя Захарченка, керівництво НБУ схвально по­ставилося до такої новації. Втім чи приймуть її комерційні банки і — головне — чи вартові міліціонери при вході стануть запорукою цілковитої безпеки і співробітників, і клієнтів банків?

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Я за нього!

Я за нього!

Міліція Хмельниччини знімає підозри з Валентина Хоптяна, голови облдержадміністрації сусідньої, Тернопільської, області, автомобіль якого ввечері 31 січня спричинив ДТП, внаслідок чого одна людина загинула, а двоє досі перебувають у лікарні. Ще 3 січня на сайті облуправління МВС у Хмельницькій області з’явилася інформація про те, «що встановлено особу водія, підозрюваного у скоєнні ДТП». «УМ» довідалася, що водій злощасної «Тойоти» сам прийшов iз повинною і зараз перебуває в лікарні зі струсом мозку. Втім, проаналізувавши інформацію, яку ми зібрали, наштовхуємося на низку питань, відповідей на які не дають наразі ні міліція, ні фігурант скандалу пан Хоптян. А без цих відповідей підозри, що в справі «розрулювання» ДТП не все чисто, залишаються.

Всі статті рубрики