Не ялинку запалюй, а смолоскип!

Не ялинку запалюй, а смолоскип!

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Українські націоналісти 1 січня вже традиційно святкували не лише прихід Нового року, а й 103–й день народження Степана Бандери. Партія «Свобода» й Конгрес українських націоналістів у співпраці з кількома іншими організаціями провели на честь Бандери смолоскипні марші.

«Козацьке» привітання

«Козацьке» привітання

Симпатики й соратники Юлії Тимошенко в новорічну ніч влаштували у центрі столиці оригінальну акцію. В той час, коли в небо над Майданом почали здійматися святкові феєрверки, а учасники колективного святкування почали відкорковувати шампанське, на фасаді консерваторії, а також монументі Незалежності, замиготіли гасла: «Юлі волю», «Україні волю», «Юля, тримайся». Зелені літери проектувалися лазерними променями.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

На «зоні» з пиріжками

На «зоні» з пиріжками

Тиждень тому «Україна молода» першою повідомила про те, що засуджену Юлію Тимошенко планують етапувати до Качанівської жіночої колонії №54, де вона відбуватиме покарання — сім років позбавлення волі у «газовій» справі. І вже у передостанній день 2011 року — 30 грудня екс–Прем’єрку доправили до Качанівки, щоправда не поїздом, як більшість засуджених, а комфортабельним мікроавтобусом. Як повідомила Державна пенітенціарна служба, у тюремному «бусику» для Леді Ю передбачили чимало зручностей: біотуалет, умивальник та два дивани. В окремому авто перевезли речі засудженої — аж дванадцять валіз (хоча донька лідерки «Батьківщини» Євгенія Тимошенко заперечує інформацію про такий багаж матері). Відтак Новий рік Юлія Володимирівна зустріла за ґратами у Харкові, де з цієї нагоди засуджених жінок побалували пиріжками.

Втеча від Свободи

Втеча від Свободи

30 січня Президент Віктор Янукович видав символічний указ за номером 1209/2011. Його назва — «Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат та професійних свят». У першому пункті цього акта передбачено встановити «День Соборності та Свободи України, який відзначати щорічно 22 січня». У другому пункті скасовано указ Президента України Віктора Ющенка від 19 листопада 2005 року № 1619 «Про День Свободи».

По краплі

По краплі

Колись відомий пролетарський письменник радив по краплині вичавлювати з себе раба. Тепер відомий український Президент зачавлює в нас рабство в той самий спосіб — крапля за краплею.

«Яник жжот» і знову допікає

«Яник жжот» і знову допікає

«Рік, що минає, без перебільшення, був визначальним для нашої держави», «ми будували мости й дороги, школи й лікарні, стадіони і аеропорти. Ми збирали рекордні врожаї, ми відкривали Україну для світу», — з такими словами звернувся до народу України Віктор Янукович в останні хвилини 31 грудня. Кажуть, ролик записали одразу після прильоту В. Я. з Туреччини 22 грудня і фактично з першого дубля.

Всі статті рубрики