Там у Вишневому, на дільниці

Там у Вишневому, на дільниці

Святий Миколай «подарує» мешканцям Вишневого (місто під Києвом) нового мера. Щоправда, навряд чи їм від того додасться святкового настрою. Адже міського голову обирали з купою порушень... У Вишневому знову використано більшість технологій, які звично застосовують держателі адмінресурсу в Україні, включно із вкиданням бюлетенів пачками та зняттям неугодних кандидатів із реєстрації.

Одужання — справа хворої

Одужання — справа хворої

«Юлія Володимирівна боїться за своє життя. Вона чудово розуміє: Віктору Януковичу живою вона не потрібна. Ні на волі, ні у в’язниці. Відповідно, є висока частка ймовірності, (...) що влада робить усе не для того, щоб убити її, а для того, щоб вона померла сама», — таку гучну заяву зробив захисник лідерки БЮТ Сергій Власенко в інтерв’ю газеті «Коммєрсант–Україна». За словами адвоката, «зараз у СІЗО не намагаються Тимошенко вилікувати, а роблять так, щоб не боліло», і сторона підсудної не виключає, що «в її відношенні можуть бути застосовані дії, у результаті яких вона помре».

Яке завтра в «Сєгодня»?

Яке завтра в «Сєгодня»?

Минулого тижня став публічним конфлікт у газеті «Сєгодня» — видання, що належить до медіа–імперії Ріната Ахметова й підтримує Президента Януковича. Представники редакції оголосили передстрайковий стан через незгоду з політикою генерального директора видавничого холдингу «Сєгодня Мультимедіа» Олени Громницької — тієї самої, яка була прес–секретарем Президента Леоніда Кучми. В оприлюдненій заяві колективу газети йдеться, що Громницька «веде лінію на згортання (...) прозорих і цивілізованих правил гри... Звичайною практикою стали зняття за прямою вказівкою Громницької матеріалів iз нашого сайту щодо різних діячів (зокрема, мера Одеси Олексія Костусєва, радника президента Ганни Герман), тиск на головного редактора газети «Сєгодня» з метою запобігти появі «незручних» публікацій щодо окремих політиків і бізнесменів» тощо.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики