Чорнобильський «піст»

Чорнобильський «піст»

Коли «УМ» прибула в парк навпроти Кабiнету Мiнiстрiв, де триває акцiя голодування «чорнобильцiв», одразу в очі кинулася відсутність правоохоронців, крім кількох патрульних, та чотири карети швидкої допомоги. Також дивно виглядала площа перед державною будівлею. Там, де нещодавно ще проводили мітинги, зараз... парковка. Причому навіть звичайним людям тепер складно пройти по тротуару через машини урядовцiв. А в парку навпроти сидять близько тридцяти голодувальників–«чорнобильців». Один з учасників «голодного» протесту, Микола Костєв, розповів, що на даний момент результати їхньої кампанії такі: «Вже вісім людей не витримали і поїхали додому. Одного госпіталізували, а ось одного намагаються привести до тями». Дійсно, в цей час на одній iз лавок літньому чоловіку давали медичні препарати. Як виявилося, це теж «чорнобилець», який буквально одразу після виписки з лікарні поїхав підтримати своїх товаришів. Та довго дідусь не протримався, і його під руки повезли назад до лікарні.

Наметофобія, або Хто винен у смерті Конопльова?

Наметофобія, або Хто винен у смерті Конопльова?

Тимчасова робоча група Громадської ради при МВС України була створена спецiально для вивчення сумнозвісного інциденту в Донецьку, де під час демонтажу намету загинув пенсiонер–«чорнобилець» Геннадій Конопльов. На запитання журналістів учора відповідали секретар групи Михайло Каменєв та Володимир Чемерес, що очолював розслідування.

Постріл на «Удар»

Постріл на «Удар»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Інцидент трапився в понеділок увечері у центрі міста Вишневе, що пiд Києвом. Як зазначається в повідомленні прес–служби партії «УДАР», коли депутат міськради, кандидат в мери Антон Замараєв, вийшов з офісу партії й сідав у машину, до нього підбіг невідомий і розпочав стрілянину. Щоправда, кулі зачепили тільки авто. Невідомий встиг втекти до того, як на місце пригоди прибули оперативники.

Йому, «батьковi» золотих яєць

Йому, «батьковi» золотих яєць

«Бангкок, Париж, Рига, Ніцца, Київ – у кожному з цих міст на початку минулого століття існувала майстерня видатного художника–ювеліра. І саме в нашому місті з’явилася перша з меморіальних табличок на честь нашого співвітчизника», — так розпочав свій виступ під час відкриття меморіальної таблички Карлу Фаберже заступник міністра культури Тимофій Кохан.

Закривавлений браслет

Закривавлений браслет

Вражаючу своєю жорстокістю «дівчачу розборку» влаштували у місті Комсомольськ двоє місцевих десятикласниць і студентка ПТУ. Вранці вони перестріли в одному з парків свою ровесницю, котра раніше зустрічалася з тепер уже «їхнім» хлопцем. А оскільки вчорашня «суперниця» нібито не повернула їхньому «кавалеру» подарований ним браслет, то дівулі вирішили її провчити. Одразу накинулися з кулаками, змушували рити собі могилу, писати передсмертну записку й навіть власноруч різати собі вени.

Немовля «купили» міліціонери

Немовля «купили» міліціонери

Рівненський міський суд нарешті виніс вирок у резонансній справі — 22–річна жінка, яка у березні продала своє немовля за 320 тисяч гривень, відсидить за цей злочин два роки, повідомляє УНІАН.

Хто повiсив фюрера?

Хто повiсив фюрера?

Білборд із зображенням фюрера розмістили на стіні однієї з запорiзьких багатоповерхівок. Замовником незвичного рекламного щита виступила місцева газета «Субота плюс», видавцем якої є ТОВ Медіа «Слово». «Чим я гірше Сталіна? Ставте і мені пам’ятник!» — «обурюється» з постера фюрер. «Встановленням цього рекламного щита ми переслідували лише одну мету: показати нонсенс, знущання над українцями — коли одного тирана засуджують, а іншого, ідентичного й до того ж визнаного судом злочинцем, — возвеличують у пам’ятнику, — каже «УМ» редактор «Суботи плюс» Богдан Василенко. — Чому цим перейнялися журналісти? Бо як влада, так і опозиція мовчать, а Сталін і далі стоїть у мiстi, як ні в чому не бувало».

Всі статті рубрики