Відступ — на наступ

Відступ — на наступ

Партія Віктора Ющенка критично сприймає виборче законодавство, за яким проводитимуть парламентські перегони наступного року. Попри це, «Наша Україна» вступає в підготовчу фазу виборчої роботи. Такі цілі були оголошені на засіданні політради «НУ» наприкінці минулого тижня.

Азаров у паліндромі

Азаров у паліндромі

Візит Миколи Азарова у п’ятницю став для мешканців Львова неприємною несподіванкою. Через приїзд Прем’єра на дорогах утворилися затори. А біля ринку «Шувар» утворився великий натовп людей, яких незрозуміло чого не пускали на тротуар...

«Януковича у відставку!»

«Януковича у відставку!»

Близько десяти тисяч людей цієї суботи взяли участь у великому мітингу, організованому партією «Фронт змін» на Михайлівській площі столиці. Сам мітинг став кульмінацією великої акції «Україна проти Януковича». «Фронтовикам» вдалося у стислі терміни зібрати понад мільйон підписів проти чинного Президента (зрозуміло, що висловити своє «тепле» ставлення до Януковича встигли далеко не всі охочі). Автографи обурених людей організатори поки що не передаватимуть Банковій, щоб не наражати людей на ризик тиску з боку репресивної машини влади. Адже чимало підписантів залишали з власної ініціативи свої адреси та номери телефонів. І це при тому, що під час акції в деяких регіонах збирачів підписів затримували і навіть били. Тож усі підписи за відставку Президента обов’язково передадуть в останній день перебування Януковича при владі. І цей день може настати значно раніше, ніж він собі уявляє. А поки що на Банкову віднесли резолюцію мітингу — таку собі «чорну мітку» усій нинішній владі.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики