Куля для директора

Куля для директора

Позавчора вранці в одному з елітних районів Одеси знайшли застреленим 43–річного власника відомої брокерської фірми в Одесі, що працює в морському порту. Бізнесмена вбили в салоні його власного «Мерседеса S550», який стояв навпроти будинку №1 на вулиці Уютній. За словами речника міліції Одещини Володимира Шаблієнка, вбитого виявив його водій. Брокер сидів за кермом, але скло автівки було неушкодженим.

Вагітна з електрошокером

Вагітна з електрошокером

У Черкасах на людей нападають... вагітні жінки. Такого черкаські правоохоронці, котрі бачили багато чого кримінального, пригадати не можуть. Коли до Придніпровського райвідділу міліції подзвонила перелякана дівчина й повідомила, що неподалік річкового порту на неї напали люди з електрошокером, міліціонери відразу ж взялися за пошуки. Вже незабаром оперативники вийшли на слід нападників.

Триста тисяч «спустили»?

Триста тисяч «спустили»?

П’ять днів знадобилося правоохоронцям Донеччини, щоб розкрити зухвалий розбійний напад на інкасаторську машину «Укрпошти». Здобиччю грабіжників стала чимала сума — майже 700 тисяч гривень, які інкасатори розвозили по поштових відділеннях Старобешівського району. Але обшуки після затримання нападників виявили в їхніх оселях значно меншу суму — 400 тисяч гривень. Куди поділися ще 300 тисяч, з’ясовують слідчі, швидше за все, злочинці вже встигли їх витратити. Поки що ж вони нібито «дають правдиві свідчення», зазначають у міліції.

Рецидивіст із рогами

Рецидивіст із рогами

Відразу заспокоїмо: рецидивіст–спеціаліст на крадіжках і розбої, не помишляв нічого злого проти керівників держави — в село Пороги, розташоване за кілька кілометрів від резиденції «Синьогора», він забрів випадково. Очевидно, закононеслухняний чолов’яга, якого кілька тижнів тому після втечі з колонії оголосили в розшук, заплутуючи сліди, мав намір загубитися десь у гірській глибинці.

Гнітюча ковбаса

Гнітюча ковбаса

Діяльність в одному з мікрорайонів Івано–Франківська підпільного м’ясопереробного цеху, продукція якого щодня потрапляла на споживчий ринок Прикарпаття, була налагоджена на широку ногу, але за правилами суворої конспірації. Входи в будівлю, подвір’я довкола якої невсипно охороняв злий пес, були завжди замкнені зсередини і відкривалися тільки після умовного сигналу, а ковбасні вироби та напівфабрикати з м’яса виготовлялися винятково вночі. Потрапити на нелегальне виробництво оперативники Державної служби боротьби з економічною злочинністю змогли, лише скориставшись моментом, коли звідти виїжджав фургон.

Всі статті рубрики