Книга на вимогу

Книга на вимогу

«Так, у нас поки мало книг, — погоджується директор щойно відкритої книгарні «Сяйво книги» Людмила Волкова. — Але видавництва, зрозумівши, що ми не є правонаступниками «Сяйва», будуть iз нами співпрацювати. Наразі за словами пані Волкової, тут є книги від 40 видавництв, що погодилися дати свою продукцію під реалізацію, проте здебільшого це старі (2000, 2008, 2009 рр.) й малопопулярні видання. Основна проблема книгарні — катма грошей: «Підприємство новостворене, і ми не маємо свого статутного фонду. Олександр Павлович (Попов. — Ред.) пообіцяв швиденько прийняти рішення щодо поповнення нашого статутного фонду, тоді ми вільно зможемо закупити необхідні нам книжки», — каже пані Волкова. Тобто для книголюба йти в «Сяйво книги» підстав поки нема, й перевірити факт мінімальної націнки (як заявлено, від 10 до 40 відсотків) поки не можна. Тому мета подорожі — швидше екскурсійна: у книгарні зроблений гарний ремонт (коштував 780 тис. грн.), а окрасою і гордістю закладу є машина зі швидкого друку книг. Саме на неї Попов робив найбільшу ставку, анонсуючи кілька місяців тому відкриття майбутньої комунальної книгарні.

Звуки живопису

Звуки живопису

Перформанс Шурова і Вайсберга під назвою «Світотворення» став своєрідним відкриттям масштабної передаукціонної виставки «Українська альтернатива ХХ» у Музеї сучасного мистецтва України (триває з 10 по 18 листопада), ініціатором якого виступив аукціонний дім «Дукат». Виставка, зі слів організаторів, присвячена неформатному українському мистецтву, яке творилося у минулому столітті на противагу канонам соцреалізму. Серед лотів аукціону — роботи художників Олександра Ройтбурда, Влади Ралко, Павла Макова, Івана Марчука, Віктора Зарецького, Олександра Животкова, Алли Горської, Максима Мамсікова та інших.

НЬЮЗ–РУМ

НЬЮЗ–РУМ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Дзен і сонце

Дзен і сонце

Граючий філософ Андрій Запорожець, який після розпаду гурту 5’NIZZA опікується проектом SunSay, презентував новий альбом гурту під доволі несподіваною, як на сьогодні, назвою «Легко». Майданчиком для концерту з новою програмою був обраний Національний театр опери та балету імені М. Лисенка. У результаті молодіжно–клубний імідж колективу дещо підріс у статусі і викликав доволі широкий резонанс не лише у колі його постійних шанувальників. Приємно здивували хлопці і своїми планами: вже незабаром вони їдуть до Франції записувати нову музичну платівку під керівництвом американського продюсера Джона Форте, відомого співпрацею з Fugees, Black Eyed Peas, Майклом Джексоном.

Всі статті рубрики