Із ножем на міліцію

Із ножем на міліцію

Синельниківська міліція — на вухах. Адже навряд чи вона за свою історію щось подібне знала. Та й по всій Україні аналогів ще треба пошукати. У Синельниковому ж 7 листопада, коли комуністи відзначали свято «великого жовтня», напали на... міськвідділ міліції.

Як у воду канув

Як у воду канув

Начальника відділу внутрішньої безпеки при обласній податковій адміністрації Сергія Красновського шукають уже більше тижня. Відомо, що до свого зникнення податківець дуже вдало викривав чиновників, які займалися фінансовими аферами заради свого збагачення. Як стало відомо «УМ», 31 жовтня начальник антикорупційної служби отримав на роботі відпустку і вирішив порибалити. Рано–вранці чоловік попрощався з дружиною й мав виїхати на своєму човні на річку Конка. Проте до місця передбачуваної риболовлі Сергій Красновський так і не дістався: його плавзасіб знайшли біля човнової станції «Азимут» села Кардашинка Голопристанського району. Човен не був пошкодженим, слідів крові та боротьби також не знайшли. Господар навіть не встиг порибалити: снасті лежали нерозпаковані, пляшка коньяку — непочатою.

Аукціон від шахрая

Аукціон від шахрая

Інтернет–магазини — це не лише дешево й зручно, а й небезпечно. Цю сучасну істину не на словах, а на ділі підтверджують співробітники слідчого управління обласної міліції Черкащини, які порушили кримінальну справу проти шахрая, який набивав кишеню за допомогою iнтернет–аукціону.

Нарвалися

Нарвалися

Сорокарічний мешканець села Живачів Тлумацького району прокинувся від метушні, що долинала знадвору, і відразу зрозумів, звідки вітер віє — на його обійсті зберігалося чимало закупленого металобрухту. Версія підтвердилася відразу, тільки–но він прочинив хатні двері: подвір’ям сюди–туди від сараю до мікровантажівки «Мерседес» сновигали тіні трьох чоловіків з оберемками залізяччя.

Всі статті рубрики