«Білий» прапор пана Хари

«Білий» прапор пана Хари

Це сталося вчора під час засідання керівництва Федерації профспілок України. Голова ФПУ, нардеп–«регіонал» Василь Хара, просто повідомив присутнім про своє рішення піти у відставку. Невдовзі пояснення цього кроку вiн оприлюднив через прес–службу ФПУ.

Вимагаємо вiдставки Табачника як агента iншої держави!

Вимагаємо вiдставки Табачника як агента iншої держави!

На порядку денному Форуму стояли найболючiшi на сьогоднi питання: русифiкацiя освiти в Українi, перекручування у пiдручниках iсторiї нашої держави, спроби Мiносвiти обмежити студентськi самоврядування та протягти сумнозвiсний Закон про вищу освiту, який фактично може знищити освiту. Участь у Форумi взяли найактивнiшi студенти найбiльних столичних вишiв — «Могилянки», унiверситету iменi Шевченка, КПІ, педiнституту, авiацiйного унiверситету та iншi.

Биківнянський ліс — це другий Бабин Яр

Биківнянський ліс — це другий Бабин Яр

Напередодні криваво–червоного дня календаря Віктор Янукович зробив нетрадиційний для себе крок і доручив до 1 серпня 2012 року «забезпечити спорудження центральної частини Меморіалу жертв тоталітаризму на території Національного історико–меморіального заповідника «Биківнянські могили».

Злочинець на «сталінобусі»

Злочинець на «сталінобусі»

У місті моряків таки «прив’язалися» до московського параду на Красній площі сімдесятирічної давнини. Про це тепер нагадуватиме чорно–білий Сталін на боці приватної «маршрутки» №95 «Центральний ринок — Камишова бухта». «Автобус перемоги» німецького автопрому марки «Мерседес–спринтер» під гаслом «З цього починалася перемога» обклеїли на кошти і з ініціативи російських та місцевих блогерів. Щоправда, вже невдовзі він загадково зник.

Тяжкий, але стабільний

Тяжкий, але стабільний

Як повідомив прес–секретар предстоятеля УПЦ МП протоієрей Георгій Коваленко, «стан митрополита покращився». За його словами, 6 листопада Блаженнійший Володимир (Сабодан) причащався. Коваленко також передав віруючим подяку митрополита за молитви за його здоров’я.

«Шабаш» для Папи

«Шабаш» для Папи

Із криками «Ліберті! Ліберті!», плакатом Freedom for Women, символічними хрестами в зубах та на напівоголених грудях, у прозорій чорній рясі, одна з найвідоміших активісток жіночого руху FEMEN Олександра Шевченко шокувала богомольну публіку та поліцію Ватикана своїм виступом минулого недільного ранку. Епатажну акцію протесту у священному місті троє дівчат із громадського руху влаштували в рамках свого євротуру, на який «гарячих» феміністок, за їхніми словами, запросили провідні медіахолдинги та журналісти Європи. Аби ті, мовляв, «усім показали», як треба боротися за жіночі права.

Наша дума, наша пісня умре і загине?

Наша дума, наша пісня умре і загине?

Минулого четверга Верховна Рада в другому читанні ухвалила дискусійний законопроект представниці Партії регіонів Олени Бондаренко щодо змін до Закону «Про телебачення і радіомовлення». У закон внесено такі зміни: 1) у загальному обсязі мовлення кожної телерадіоорганізації не менше 25 відсотків має становити національний аудіовізуальний продукт (було — в загальному обсязі мовлення кожної телерадіоорганізації не менше 50 відсотків має становити національний аудіовізуальний продукт або музичні твори українських авторів чи виконавців); 2) виключено норму, згідно з якою «в радіопрограмах музичні твори українських авторів і виконавців повинні становити не менше 50 відсотків загального щотижневого обсягу мовлення». Для того щоб закон набув чинності, його ще має підписати Президент. Противники нововведень закликають Віктора Януковича ветувати цей нормативний акт.

Чума іде з Росії

Чума іде з Росії

Влада Сумщини заборонила ввозити на територію області російську свинину, тож ветеринарно–санітарні пункти контролю на державному кордоні працюють у посиленому режимі. Невідкладні профілактичні заходи, за рішенням протиепізоотичних комісій, здійснюють у Глухівському, Путивльському, Білопільському, Сумському та Краснопільському районах — саме тих, які межують iз російською Курщиною, повідомив голова обласної надзвичайної комісії, заступник голови облдержадміністрації Сергій Слизький.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики