Комфорт в умовах «страшної кризи»

Комфорт в умовах «страшної кризи»

Потрапити до Греції — на землю античних богів та кількох морів із кришталево чистими водами — мріялося віддавна. Цього року у зв’язку з кризою відпочинок на грецьких курортах відчутно подешевшав, тож мрію вдалося реалізувати.

Хоч і не перша, та столиця

Хоч і не перша, та столиця

Найбільшим портом і транспортним вузлом Греції є місто Салоніки, яке часто називають «другою» чи «північною» столицею. Це місто молоде, бо саме тут зосереджені головні університети Греції, підприємливе, бо впродовж багатьох віків лежало на перехресті торговельних шляхів і було діловим центром Балкан, і різноманітне, адже Македонію, столицею якої воно є, впродовж тисячоліть населяли різні народи.

«Вікілікс» на мілині

«Вікілікс» на мілині

Викривальний інтернет–портал «Вікілікс» на своєму сайті повідомив, що припиняє публікацію таємних матеріалів та документів, аби сконцентруватися на пошуках коштів для подальшої діяльності.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

І ніхто не дізнається…

І ніхто не дізнається…

Убитого екс–лідера Лівії Муаммара Каддафі та його сина Мутассіма, що загинув 20 жовтня разом із батьком, поховали вчора на світанку. Обіцянки передати тіла родичам або принаймні поховати згідно з мусульманським звичаєм (тобто до заходу сонця в день смерті) нова лівійська влада не дотрималася.

Шотландці — від Британії, британці — від Європи

Шотландці — від Британії, британці — від Європи

Правляча у Шотландії Шотландська національна партія (ШНП) розпочинає кампанію з підготовки референдуму про незалежність, тобто відділення від Великої Британії. Про це повідомив минулої неділі на закритті партійної конференції в місті Інвернесс лідер партії, перший міністр Шотландії Алекс Селмонд.

Всі статті рубрики